Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova prilika

Tudoru se otvara mjesto u Juventusu: Allegri ima ponudu Saudijaca zbog koje će klupa ostati prazna?

Ligue 1 - Stade Rennes v Olympique de Marseille
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.06.2023.
u 17:20

Allegri je označen kao jedan od glavih krivaca neuvjerljivih igara talijanskog velikana, međutim poručio je kako nema namjeru još uvijek napuštati Juventus. Za sada nije poznato kako je odgovorio na posljednju ponudu saudijskog Al Hilala

Saudijski Al Hilal pokazao je veliki interes za talijanskog nogometnog stručnjaka Massimiliana Allegrija. Nakon što je Juventusov strateg odbio prvu ponudu, Saudijci su povećali iznos. Kako javlja Rai Sport, Allegri se s predstavnicima Al Hilala sastao u Monte Carlu gdje mu je ponuđen trogodišnji ugovor vrijedan ukupno 30 milijuna eura, te bonus od 10 milijuna eura odmah nakon nakon potpisivanja.

Iza 55-godišnjeg stručnjaka i torinske "Stare dame" je teška sezona s problemima na terenu i izvan njega, što je kulminiralo oduzimanjem 10 bodova u zadnjim tjednima sezone nakon čega je Juve ostao bez plasmana u Ligu prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Allegri je označen kao jedan od glavih krivaca neuvjerljivih igara talijanskog velikana, međutim poručio je kako nema namjeru još uvijek napuštati Juventus. Za sada nije poznato kako je odgovorio na posljednju ponudu saudijskog kluba kojeg je do sada vodio Argentinac Ramon Diaz.

Podsjetimo, sa "Starom damom" povezuje se i Igor Tudor koji je već krajem prošle sezone objavio da odlazi iz Marseillea. Prema navodima hrvatskog trenera iza toga stoje "profesionalni i osobni razlozi", no prema pisanju Francuza u temelju problema bilo je neslaganje s igračima koje je dovelo do velikih poraza u posljednjih pet ligaških utakmica te ispadanja iz zone direktnog plasmana u Ligu prvaka

VIDEO Vatreni igrao 120 minuta u finalu Lige nacija, a sad je snimljen kako kopa u polju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije