Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA IO SAVEZA

Kvalifikacije za Euro otvaramo u Zagrebu, HNS zasad ne mijenja grb!

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
10.12.2018.
u 17:14

Usvojene su odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu, novi Pravilnik o licenciranju te nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

Izvršni odbor HNS-a usvojio je sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 20. prosinca s početkom u 11:30 sati u hotelu Westin u Zagrebu. Pritom su prihvaćeni prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2019. godinu.

Donesena je odluka kako će hrvatska reprezentacija utakmicu Europskih kvalifikacija za EURO 2020. godine protiv Azerbajdžana (21. ožujka 2019.) odigrati na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Usvojene su odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu, novi Pravilnik o licenciranju te nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus. 

- HNS se ovim putem zahvaljuje svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa - stoji u priopćenju HNS-a.

>> Pogledajte i video: Zlatna lopta je kruna sjajne Lukine karijere


 
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:12 10.12.2018.

Što je s izgradnjom nacionalnog stadiona to mene zanima ?

DU
Deleted user
18:28 10.12.2018.

Ja sam se uvik pitao cemu grb NHS-a na dresu,, nije da imam sto protiv ljudi al draze bi mi bilo vidit hrvatski grb.

DU
Deleted user
17:46 10.12.2018.

Koji se tikvan opće sjetip da mjenja grb.Kod nas se uvjel nešto mjenja što je bilo prepoznatljivo i uvjek nagore.Prije izmjene trebalo bi i navijače nešto pitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije