Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU GLEDALI

Luka Modrić uživao u spektaklu, pogledajte s kim je bio u društvu

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.12.2018.
u 11:13

Luka Modrić bio je u društvu bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srne te kapetana Reala Sergija Ramosa. Španjolac je fotografiju objavio na svojem Instagram profilu.

Pravu dramu ponudila je uzvratna utakmica finala Copa Libertadoresa između River Platea i Boca Juniorsa koja se jučer igrala u Madridu.

Nakon što je prva utakmica završila 2:2, na Santiago Bernabeu također nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1), pa je odluka pala u produžecima gdje je River slavio s 3:1. 

A susret su uživo gledali brojni svjetski nogometaši. Među njima i najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić koji je bio u društvu bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srne te kapetana Reala Sergija Ramosa. Španjolac je fotografiju objavio na svojem Instagram profilu.

Na Santiago Bernabeu bio je i Lionel Messi, dok je Cristiano Ronaldo navodno zatražio ulaznice, ali se pojavio na stadionu svojeg bivšeg kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije