Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO REPREZENTACIJU

Kustić o Bišćanovom odlasku: Prijateljski smo se rastali, želimo mu sreću

Zagreb: Konferencija predsjednika HNS-a Marijana Kusti?a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
06.04.2023.
u 21:38

Kako je odlučio preuzeti Dinamo, Igor Bišćan više nije mogao biti izbornik U-21 Hrvatske, koju je odveo na Euro.

Nakon što je Dinamo službeno obznanio da Ante Čačić više nije trener prve momčadi, vrlo brzo nakon toga je potvrđeno i kako će ga na toj dužnosti naslijediti Igor Bišćan. U Dinamo tako 44-godišnji Bišćan dolazi po prvi puta kao trener nakon što je dres ovog kluba nosio od 1995. do 2000. te potom od 2008. do 2012. godine. U Dinamu je Bišćan i završio igračku karijeru.

Od listopada 2019. bio je izbornik u hrvatskoj reprezentaciji do 21 godine koju je odveo na ovogodišnje Europsko prvenstvo. No, neće dočekati odlazak na prvenstvo kojem su domaćini Rumunjska i Gruzija već preuzima Dinamo kojeg će voditi odmah ove subote u prvenstvenom ogledu protiv Lokomotive

Oko Bišćanova se odlaska s klupe U-21 reprezentacije oglasio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić

- Zahvaljujemo Igoru i njegovom stožeru na velikom doprinosu nedavnim uspjesima mlade reprezentacije. Danas smo otvoreno i vrlo korektno razgovarali te se prijateljski rastali. Razumijemo njegovu ambiciju i želju da prihvati izazov vođenja Dinama te mu želimo sreću u nastavku trenerske karijere - izjavio je.

01.04.2021,, Zagreb - Izbornik U21 hrvatske nogometne reprezentacije Igor Biscan odrzao je konferenciu za medije ispred hotela Double Tree by Hilton. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Na njegovu poziciju izbornika Hrvatske U-21 najavljuje se kako će doći Ivica Olić koji je dosad radio u stručnom stožeru Zlatka Dalića, izbornika seniorske reprezentacije Hrvatske. Bišćan je izbornik mlade hrvatske reprezentacije bio od 2019. godine te je tu selekciju odveo na dva uzastopna Europska prvenstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije