Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMIJENIO BIŠĆANA

Ivica Olić odlazi iz Dalićevog stožera: Novi je izbornik hrvatske U-21 reprezentacije

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
06.04.2023.
u 19:58

Hrvatskom nogometnom savezu nije trebalo dugo da pronađe rješenje za klupu mini vatrenih. Popularni Ola vodit će mlade na skorom Euru.

Igor Bišćan postao je danas novi trener Dinama, što znači da napušta klupu hrvatske U-21 reprezentacije. Već je poznato tko će ga zamijeniti kao izbornik mini vatrenih. Riječ je o Ivici Oliću, koji će napustiti stožer Zlatka Dalića, u kojem je radio kao pomoćnik i voditi naše mlade nogometaše na Europskom prvenstvu za dva i pol mjeseca.

Olić se trenerskim poslom bavi od 2017., stigao je u reprezentaciju zajedno s Dalićem pa smo na ljeto slavili srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je popularni Ola i proveo najveći dio karijere, igrajući za moskovski CSKA. Kopačke je o klin objesio iste godine kada je stigao Zlatkov poziv, zadnji angažman imao je u klubu 1860 Munchen.

Tri je mjeseca vodio CSKA između ožujka i lipnja 2021., a sada je pred njim novi samostalni izazov. 

Hrvatska U-21 reprezentacija na Euru u Rumunjskoj i Gruziji igra u skupini sa Španjolskom, Rumunjskom i Ukrajinom. 

Komentara 1

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
20:21 06.04.2023.

nije mi jasno ovo uhljebljivanje. očito ola ne vrijedi ništa kao trener kada odlazi iz A u juniore. da vrijedi tko je lud oslabiti A tim i sa kojim razlogom slabimo A tim. privatna ambicija i interesi ipak važniji od nacionalne reprezentacije. fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije