Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE I VRIJEME

Kukasti križ napokon uklonjen s travnjaka stadiona Poljud!

Kukasti križ
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
15.07.2015.
u 18:24

Policija je napokon objavila videozapis s nadzorne kamere na poljudskom stadionu na kojemu su dvojica nepoznatih muškaraca koje sumnjiči da su na travnjaku ucrtali simbol svastike.

Na stadionu Poljud započela je sanacija travnjaka na mjestu gdje je trava uništena zbog tretmana kemikalijama kojima je iscrtan kukasti križ te je uklonjen nakon 33 dana.

Na desetmetarskom dijelu uskoro će travnjak biti obnovljen dok je ostatak travnjaka nakon festivala Ultra dobro očuvan te nema potrebe za izmjenom, što je iznimno ugodno iznenađenje.

Istodobno, policija je napokon objavila videozapis s nadzorne kamere na poljudskom stadionu na kojemu su dvojica nepoznatih muškaraca koje sumnjiči da su na travnjaku ucrtali simbol svastike.

Moli se građane, ako prepoznaju osobe na snimci, odnosno raspolažu informacijama o počiniteljima ovog kaznenog djela, da o tome obavijeste policiju. Kvaliteta snimke je loša, a dvojica sumnjivaca koji u noći, obasjani munjama, preskaču ogradu skrivala su lica.

>> Krivci su snimljeni: Poljevačom nacrtali kukasti križ na Poljudu!

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Komentara 1

DH
dalibor.hren
20:32 15.07.2015.

Pažljivo su skinuli sloj trave, možda svastiku nekamo i instaliraju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije