Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČNI POGLED

Krznar nakon ispadanja iz Lige prvaka: Gorčina će se pretvoriti u nešto slađe

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Slavko Midzor/PIXSELL
25.08.2021.
u 23:36

- Ova predstava dala nam je vjere i Europska liga donijet će dosta veselja publici.

Damir Krznar nije uspio pronaći dobitnu taktiku za Sheriff i Dinamo je ostao bez gola u Zagrebu pa s ukupnih 0:3 ispao iz Lige prvaka.

- Čestitke Sheriffu, ali i našim igračima, na koje smo ponosni. Nisu posustajali do posljednje sekunde, vjerovali su da mogu. Nedostajalo nam je sreće u prvom poluvremenu. Da smo postigli gol, možda bismo došli do podviga - rekao je Krznar i nastavio:

- Ova predstava dala nam je vjere i Europska liga donijet će dosta veselja publici.

Problem je prva utakmica, tih 45 minuta u Tiraspolu.

- Da, to je presudilo, ali gorak okus moramo pretvoriti u elan i motiv. Već u nedjelju nas čeka velika utakmica s Osijekom i večeras zatvaramo knjigu Lige prvaka, prebacujemo se na Osijek.

Europska liga bi prije nekoliko sezona bila veliko veselje, ali sad vlada nezadovoljstvo.

- Već je lijepa stvar što se Dinamo ne zadovoljava Europskom ligom. Jednostavno, moramo se pomiriti s tim, to je također kompetitivno natjecanje i u njemu možemo reći dosta toga. Možemo ponoviti rezultate kao iz prošle sezone pa će se gorčina pretvoriti u nešto slađe.

Ključne riječi

Komentara 5

IZ
Izbavitelj1
08:15 26.08.2021.

"Ova predstava dala nam je vjere i Europska liga donijet će dosta veselja publici" - vjerovao je on i u prolaz, pa je vjerovao u pobjedu i ako tako nastavi postat će veliki vjernik. Problem je što je on trener i mora znati što je napravio i koliko je to dobro. A mora znati kojem igraču može vjerovati da će dati 100 % i što taj igrač može kad od sebe da 100 % I onda mora znati što napraviti ako igrač ne odigra na razini koja se od njega očekuje te kako će to djelovati na psihu igrača. Npr. oni su sinoć znali da ne moraju pobijediti i da za to nema sankcija. Za usporedbu - sanduk piva na seoskim turnirima veća je motivacija nego njima Liga prvaka.

RA
rasinja
19:38 26.08.2021.

Krznar očito nije "svoj"..... izjave koje graniče sa zdravom pameti, kao npr. kada bi kirurg poslije operacije rekao: "operacija je uspijela, ali pacijent je umro". Svaki drugi trener (osim naravno znanoga u BiH), bi već odavno dobio otkaz ako većć sam ne bi otišao. Krznarovo neznanje, nesposobnost i sve više izražene narcizoidnost su već na dobrom putu, da se prvenstvo izgublja. Dinamo nisu samo igrači na terenu,... to je institucija od koje materialno žive njegovi zaposlenici (i njihove obitelji), a moralno, duhovno tisuću i tisuću ostalih ljudi, koji za i s klubom "žive". Na žalost, niti to niti masa komentara po medijima na Krznara nema utjecaja .... stvarno ima debelu kožu i još teži karakter.

DM
drazen.muhvic
08:03 26.08.2021.

OK, za pomoćnikistu znamo na čemu je, ali na čemu je coach?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije