Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GOTOVO

Što sada kad je Dinamo ispao od Sheriffa? Ima jedna sjajna vijest!

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
25.08.2021.
u 22:53

Dinamo će u ždrijebu skupina Europske lige biti nositelj, odnosno u prvoj jakosnoj skupini što znači lakše protivnike i veću šansu za prolazak.

Dinamo nažalost nije uspio izboriti Ligu prvaka. Plavi večeras na Maksimiru nisu uspjeli nadoknaditi 0:3 protiv Sheriffa iz prve utakmice i zapeli su na posljednjoj prepreci kvalifikacija.

Dinamo će tako svoj put nastaviti u skupini Europske lige koju je izborio ulaskom u play-off kvalifikacija za Ligu prvaka. 

No, to nije jedina dobra vijest. Naime, Dinamo će u ždrijebu skupina Europske lige biti nositelj, odnosno u prvoj jakosnoj skupini što znači lakše protivnike i veću šansu za prolazak.

Ove se sezone u Europskoj ligi natječu 32 momčadi koje će biti smještene u osam skupina. Dalje idu prve dvije momčadi, dok trećeplasirani iz skupina svoj put nastavlja u Konferencijskoj ligi što znači proljeće u Europi.

Ždrijeb skupina Europske lige održat će se u petak u 13  sati u Istanbulu kada će Dinamo doznati tri protivnika u grupi.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 81

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:23 26.08.2021.

Ta "sjajna vijest" me podsjeća na onu priču kad trener grogiranom boksaču između rundi kaže: "Joe, menadžer mi je javio jednu sjajna vijest. Ako do kraja borbe sačuvaš zube, biti će šnicli za večeru".

NO
Noštromo
23:36 25.08.2021.

Očigledno da Krznar nije trener za Dinamo sa njim kao trenerom, Dinamo za više od 3 sata nije uspio dati gol Sheriffu. Nedavno je Rijeka igrala u Grčkoj sa PAOKOM 1 : 1

ZE
Zeneka
00:54 26.08.2021.

Kako god ispalo Krznar laprda cilj je ispunjen, to će reći i kad iz europske ispadnu u konferencijsku ligu. Defetist i luzer, mjenjajte ga prije nego ostvari i ovaj cilj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije