Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra s Lokomotivom

Krznar: Halilović još nije počastio, ali je nasmiješen na treninzima

Zoran Mamić, Damir Krznar (1)
Marko Prpić/Pixsell
01.03.2014.
u 11:44

- Bez obzira na sve primisli kad se igra s Lokomotivom, riječ je o jako nezgodnom suparniku koji jedini ima 'kuražu' nadigravati se

Dinamo muku muči sa stoperima, sad je ostao samo na Šimuniću i Šimunoviću. Jer, nakon Taravela i Addy se ozbiljno ozlijedio, samo se čekaju dodatni pregledi da bi se utvrdilo je li riječ o meniskusu ili križnim ligamentima. Jedno nosi stanku od četiri, pet tjedana, a drugo šest mjeseci.

- Zbog toga smo uzeli juniora Luku Capana koji je s nama i prošao pripreme u Turskoj - kazao je Damir Krznar koji mijenja viroznog Zorana Mamića.

A Dinamo sutra očekuje derbi s Lokomotivom...

- Bez obzira na sve primisli kad se igra s Lokomotivom, riječ je o jako nezgodnom suparniku koji jedini ima 'kuražu' nadigravati se. Favoriti jesmo, ali nije da će biti lako - dodao je Krznar o sutrašnjoj utakmici (Maksimir, 15 sati).

Još je upitno hoće li se smiriti Ademijeva tetiva i Soudanijev gležanja, tako da plavi imaju priličnih kadrovskih problema.

Dinamo je u Rijeci odigrao groznih pola sata, a Zoran Mamić stalno je nezadovoljan dok očekuje pravi Dinamo.

- Ima nekih pomaka, naravno da to još nije ono što bismo htjeli. U Rijeci igrači nisu imali reakciju na agresivnost domaćina, sve dok nije došlo poluvrijeme i dok im nismo rekli što treba raditi. No, imamo razumijevanja, puno se toga ne može preko noći, radimo i dalje na svemu tome i nadam se da će već sutra biti mnogo bolje - kazao je Krznar.

Je li Halilović već počastio?

- Nije počastio jer još uvijek nije ništa službeno, ali je stalno nasmiješen na treninzima.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
17:21 01.03.2014.

Halilović će počastiti kad dobije zeleno svjetlo od tatice.

Avatar pretplatniik
pretplatniik
19:14 01.03.2014.

Krznar je legenda,radnik..svaka čast..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije