Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek vs Hajduk

Krstičević je putujući u Osijek zastao u Zelini

'21.10.2012., Gradski stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Miso Krsticevic.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
24.11.2012.
u 11:39

- Radošević, Milić i Andrijašević bili su izvan stroja, ali nema alibija. Idemo odigrati što bolju utakmicu

Nikada Hajduku nije bilo lako u Gradskom vrtu, a posebno to do izražaja dolazi tijekom posljednjih godina. Bijeli u Osijeku nisu pobijedili još od 31. kolovoza 2008., kada su s trenerom Goranom Vučevićem slavili 2:1 pogocima Gabrića i Kalinića. Krstičevićevi igrači, predvođeni napadačem Maglicom, optimistični su, uvjereni u pobjedu.

– Lijepo je biti optimističan bez obzira na sve probleme koje smo imali tijekom tjedna. Radošević, Milić i Andrijašević bili su izvan stroja, ali nema alibija. Idemo odigrati što bolju utakmicu. Ne mogu nas iznenaditi, ali ni mi njih. Osijek ima jaku obranu, ali mi se nećemo povući i igrati na neodlučeno – rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević.

Splićani već 370 minuta nisu primili pogodak u prvenstvu, a posljednji igrač koji je svladao Blaževića jest Goran Roce, prije mjesec dana.

A Osijek će, kao i uvijek, biti i te kako motiviran da uzme tri boda.

– Maglica mi je rekao da jedino protiv Hajduka Osijek ide u karantenu i da jedino protiv Hajduka dobivaju premiju. Hajduk je uvijek magnet, uvijek nas čekaju nabrijane momčadi, i Osijek je među njima – kazao je Krstičević.

Hajduk se nakon Osijeka ne vraća u Split, jer mora igrati utakmicu protiv Zeline u kupu.

Na put idu sve raspoložive snage. Krstičević je pozvao šesnaestogodišnjeg Josipa Bašića, a s njim ide i desni bočni Dino Mikanović. Hajdukov trener uživo je gledao drugoligaški sraz Zeline i Lučkog, a momčadi u Osijeku priključio se naknadno.

– Osijek je najvažniji, o Zelini ne razmišljamo. Najprije želimo ostati na drugome mjestu, jer bi to bila potvrda našeg rada i truda u proteklom razdoblju – kaže Krstičević.

S druge strane Krstičevića čeka iskusni Stanko Mršić, kojem je jedna od najvećih životnih želja sjesti na Hajdukovu klupu. No, popusta neće biti.

– Ima jedna stvar za nas Dalmatince – igrati u Hajduku i biti trener u Hajduku – pa je tako i sa Stankom. Poštujem njegovu želju, možda mu se i ostvari. Poštujem i njegov rad, mi smo veliki prijatelji – zaključio je Hajdukov trener Mišo Krstičević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije