Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZIL

Kriza se nastavlja, Robinho presudio Eduardovom Flamengu

Robinho
GUILHERME DIONIZIO/DPA/PIXSELL
04.10.2014.
u 23:37

Eduardo da Silva odigrao je 90 minuta. Santos je osmi s 39 bodova, a Flamengo 12. s 31 bodom.

Flamengo je u 26. kolu brazilskog prvenstva na Maracani izgubio od Santosa 0:1 i tako nastavio seriju loših rezultata. Naime, bez pobjede su posljednjih pet kola, a ovo im je drugi uzastopni poraz. Više ne pomaže ni Eduardo da Silva.

Santos je do tri boda protiv stigao golom Robinha u 24. minuti, koji je preciznim udarcem pogodio nakon što je što je po desnoj strani fantastično prošao Geuvanio. Flamengo je bio bolja momčad, imali su čak 64 posto loptu u nogama, međutim pokazali su i veliku nepreciznost. Od 13 udaraca samo su im dva išla u okvir gola.

Eduardo da Silva odigrao je 90 minuta. Santos je osmi s 39 bodova, a Flamengo 12. s 31 bodom.

>> Kao dijete sam se divio potezima s Maracane, a sad tamo zabijam!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije