Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po Milanu

Kriza je, nema se: Okrenuli se Srbinu jer im je hrvatski as preskup

Dejan Lovren
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
04.07.2019.
u 12:37

Transfermarkt.de Lovrenovu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura

Nogometni velikan AC Milan odustao je od angažmana hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena jer je preskup, pišu talijanski mediji.

Liverpool za hrvatskog stopera navodno traži 25 milijuna eura što je Milanu preskupo, pa su se okrenuli stoperu Schalkea Matiji Nastasiću (26). 

Bivši igrač zagrebačkog Dinama stigao je u Liverpool 2014. godine iz Southamptona za oko 25 milijuna eura, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

Lovren je prošle sezone imao dosta problema s ozljedama i izgubio je mjesto u početnoj postavi Redsa sakupivši 18 nastupa.

Srpski reprezentativac već ima iskustvo igranja u talijanskoj Serie A igrajući za Fiorentinu, a njegova cijena nije veća od 10 milijuna eura.

Komentara 2

WT
Wtf
13:12 04.07.2019.

E moj Bobane radi koga si ti napustio fifu, ovi neće imati ozbiljna kapitala još dugo, tj. još dugo će biti drugi razred europskog nogometa.

MI
misho32
23:17 04.07.2019.

dirljivo je to koju brigu vodi večernji o hrvatskim nogometnim reprezativcima i kako im podiže moral, koji su to maštoviti i znakoviti naslovi ,tekst u večernjem se i onako slabo čita. "teški dani za Lovrena" "Muke po Milanu" odnosno Lovrenunu ,"Manđukiću je najbolje da ode" i slični poticajni i pocjenjivajući naslovi . Ali " mladi branić , koji je odbio reprezentaciju odnorio se je i poručio klubu da je spreman "Čije su to novine i za koga vi to u večernjem to radite..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije