Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Kreće preoblikovanje: Cibalia traži strateškog partnera

Cibalia - Istra
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
02.10.2019.
u 11:03

Iskaz interesa može dostaviti samostalni ponuđač ili zajednica ponuđača (konzorcij) koji će nastaviti s ulaganjem u razvijanje aktivnosti u sportskom i nekretninskom segmentu poslovanja

NK Cibalia, član 2. HNL (Društvo HNK Cibalia š.d.d.), uputila je javni poziv zainteresiranim strateškim partnerima da iskažu svoj interes za sudjelovanje u pronalaženju optimalnog prijedloga organizacijske i financijske konsolidacije društva i to kroz model povećanja temeljnog kapitala Društva, odnosno izdavanjem novih dionica i uplatom duga u novcu i pravima (dokapitalizacija) ili kroz model prodaje dionica Društva. Rok za podnošenje prijave za iskaz interesa je 2. studenoga u 15 sati.

Prilikom iskazivanja interesa potencijalni investitor odnosno strateški partner dužan je u prijavi dostaviti svoje kontakt podatke (ime osobe, naziv društva, adresa, broj telefona, broj faxa, e-mail adresa) te ukratko predložiti svoju viziju organizacijske i financijske konsolidacije Društva i budući plan poslovanja Društva kroz jedan od dva gore spomenuta modela. Na dolje navedenoj adresi i
kontaktu, zainteresirani ponuđači mogu zatražiti dodatne podatke i informacije (teaser).

Iskaz interesa može dostaviti samostalni ponuđač ili zajednica ponuđača (konzorcij) koji će nastaviti s ulaganjem u razvijanje aktivnosti u sportskom i nekretninskom segmentu poslovanja, s tim da je prihvatljiva ponuda koja obuhvaća razvoj samo nogometnog segmenta, a nije prihvatljiva ponuda koja obuhvaća razvoj samo nekretninskog segmenta.

Iskaz interesa može dostaviti onaj zainteresirani ponuđač, koji će, nakon stjecanja dionica, nastaviti koristiti poznato ime Društva odnosno HNK Cibalia - stoji između ostalog u pozivu, a prijave se mogu poslati na adresu HNK CIBALIA Š.D.D. H.D. Genschera 10 b,32100 Vinkovci. 

Cijelo priopćenje možete pročitati ovdje

>>> Pogledajte atmosferu na Etihadu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije