Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK 20. LIPNJA

Kreće i Serie A! Otvaraju Parma i Torino

Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
01.06.2020.
u 23:10

Još je ostalo isplanirati kada će se igrati utakmice talijanskog Kupa.Prema željama ministra sporta zadnje utakmice Kupa trebaju biti odigrane prije početka nove sezone

Talijansko nogometno prvenstvo koje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa 9. ožujka nastavit će se u subotu 20. lipnja s dvije preostale utakmice 25. kola, a prva će biti između Torina i Parme, objavila je u ponedjeljak talijanska liga. 

Taj datum za nastavak prvenstva još je u četvrtak službeno objavio talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora, a Liga je u ponedjeljak objavila kalendar s 12 kola do kraja sezone, kao i četiri preostale utakmice 25. kola. Prema kalendaru zadnje 38. kolo će se igrati u nedjelju 2. kolovoza.

Prva utakmica 20. lipnja bit će utakmica između Torina i Parme u 19,30 sati, a  nakon toga slijede Vérona-Cagliari u 21,45 sati. Drugi dan igrat će Atalanta i Sassuolo u 19,30 sati, a Inter i Sampdoria u 21,45 sati.

Utakmice 26. kola igrat će se odmah nakon toga s utakmicama raspoređenim od ponedjeljka 22. lipnja do srijede 24. lipnja.

Da bi se sezona mogla završiti kako je isplanirano klubovi će morati igrati utakmice preko tjedna i preko vikenda, odnosno 124 utakmice u 44 dana

Još je ostalo isplanirati kada će se igrati utakmice talijanskog Kupa.Prema željama ministra sporta zadnje utakmice Kupa trebaju biti odigrane prije početka nove sezone.

Uzvratne utakmice polufinala između Napolija i Intera te Juventusa i Milana trebale su se igrati 13. i 14. lipnja ili 12. i 13. lipnja.  Finale je bilo na rasporedu 17. lipnja u Rimu.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SharonPO87
SharonPO87
14:04 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije