Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spursi desetkovani

Kranjčaru bivši klub sad stoji na putu za FA Kup

Niko Kranjčar
Pixsell
11.04.2010.
u 11:30

Više je igrača kod liječnika nego na treningu, žali se Redknapp koji na Wembleyu ne računa na Ćorluku.

Drugi put u tri sezone Niko Kranjčar ima šansu osvojiti FA kup! Slavio je prije dvije godine s Portsmouthom, a u nedjelju će na Wembleyu (17 sati) igrati za Tottenham u polufinalu baš protiv svog bivšeg kluba!

– Portsmouth je u financijski teškoj situaciji i tužan sam zbog toga. Bilo mi je fenomenalno u tom klubu, osvojio sam i FA kup, no u nedjelju popodne emocije će biti odgurnute u stranu. S Tottenhamom imam dva cilja, ulazak u Ligu prvaka (Tottenham nikad nije igrao u elitnom natjecanju, nap. a.) i osvajanje FA kupa. Iako su nas svi uoči ovog polufinala proglasili velikim favoritima, neće nam biti nimalo lako protiv Portsmoutha, čiji će igrači braniti ponos svog kluba – najavio je nedjeljni okršaj hrvatski reprezentativac.

U sastavu Tottenhama bit će i Luka Modrić, dok će Vedran Ćorluka propustiti i taj dvoboj zbog ozljede gležnja. Problema s ozljedama imaju još King, Huddlestone, Dawson, Jenas i Lennon.

– Više je igrača kod liječnika nego na treningu – kaže menadžer Tottenhama Harry Redknapp i dodaje:

– Očito je da plaćamo danak žestokoj borbi na dvije fronte i učinit ćemo sve da ovu sezonu završimo na najljepši način. Pred nama je iznimno teška utakmica, Portsmouth ima nekoliko igrača koji svakome mogu stvoriti teškoće i moramo biti vrlo oprezni. Iznimno cijenim i njihova menadžera Avrama Granta, izvrstan je stručnjak, no nadam se da će na kraju utakmice ipak on meni čestitati na proboju u finale!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije