Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama Elvira slavit će Božić s Cicom u Teheranu

Kranjčar: Tata nikad dalje za Božić

Niko Kranjčar
Antonio Bronić
24.12.2009.
u 10:19

Uvijek se nasmije kad ga upitamo “Zvijezdo, kako si?”. I tako iz godine u godinu, s time da je uvijek s druge strane stizalo “Kakva sam ja zvijezda?!”.

No, sad više nema dvojbi, Niko Kranjčar jest zvijezda. Superzvijezda. U dresu Tottenhama briljira iz utakmice u utakmicu. A i dalje je sam sebi najveći kritičar. I zato Nikina konstatacija da nikad u životu nije igrao bolje ima smisla.

Čestitka sa 4500 km


– Zadovoljan sam. Hm, valjda je tako, zaista igram dobro. Ali, ne samo ja, cijeli Tottenham igra dobro. Prava smo momčad, vrvimo od vrlo kvalitetnih igrača na svim pozicijama – govori Niko Kranjčar.

U Londonu ove godine za Božić obitelj Kranjčar neće biti na okupu.

– Ima nas po cijelom svijetu. Ne, nećemo biti zajedno, ja ću biti kod kuće, dan poslije već igramo s Fulhamom – domeće Kranjčar.

Za razliku od prošle godine, kada su zajedno otvarali darove, ovaj će put telefonska božićna čestitka od oca i majke stići sa udaljenosti od četiri i pol tisuće kilometara. No, Nikine su misli i u londonskoj predblagdanskoj ludnici posve okrenute nogometu.

– Ušli smo u pravi ritam, teško je svima igrati protiv nas, prava smo ekipa.

A to da su “prava ekipa” svjedoči i božićni domjenak o kojem u Engleskoj pišu sage.

– Valjda jesmo – rekao je Niko neodređeno, ne potvrđujući ali niti demantirajući, je li na domjenku bio i naš trojac.

Engleski mediji otkrili su da je 16 igrača kažnjeno sa po pet tisuća funti.

– Ne želim govoriti o tome. Istinu znamo mi igrači i trener. Vjerujem da će to i ostati među nama.

Harry Redknapp bio je ljutit, ali valjda će ga oraspoložiti pokoja pobjeda. Odakle ta njegova ljubav prema Hrvatima? Tottenham je pretvorio u hrvatsku koloniju.

– Nema nekog posebnog razloga, barem ga ja ne znam. Nikada ga hrvatski nogometaši, od Štimca, Bilića i Prosinečkog, pa preko Luke, Čarlija i mene nisu iznevjerili.

A sad će vam doći i Pletikosa.

– Da nije ozlijeđen, već bi bio ovdje. Ne znam puno o tome, najvažnije je da se Stipe oporavi, a dalje će sve ići lakše – kaže Kranjčar.

Lennon je neuhvatljiv


Niko uživa u londonskim danima, priča nam o Lennonu (“čudo od brzine, ne možete ga stići”), o Ćorluki kraj kojega nitko u ligi ne može proći...

– Vjerujem da ćemo ostvariti cilj, a to je četvrto mjesto i Liga prvaka. Najteže je to prvi put, ali kako sad igramo, to je realnost.

Još kad se Luka Modrić vrati u puni pogon...

– Brzo će se to dogoditi. Jedva čekam. Bit će i meni lakše, a igra će nam s Lukom biti još lepršavija.

Nikada nije volio da ga uspoređuju s Modrićem.

– Sasvim smo različiti igrači, svatko ima svoje vrline i mane, no dokazali smo da možemo igrati zajedno. I u reprezentaciji i u Tottenhamu – zaključio je Niko.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Hemp
Hemp
12:03 24.12.2009.

o Ćorluki kraj kojega nitko u ligi ne može proći... ------------------------- hahaha budale.....90% golova je totenhem primio preko corluke..........ima i nas sto zivimo u londonu i gledamo utakmice

OB
-obrisani-
12:43 24.12.2009.

Svim HR forumašima iz Slovenije želim sretne blagdane i uspješnu Novu godinu. Želim vama da u godini 2010 nastavite onako uspješno ulaziti u EU zajednicu kao dosada, da imate puno uspjeha na onome Haaškome sudu za nevine vitezove kao i na onome drugome za Hrvate imaginarnome Haaškome sudu kojega mi Slovenci nazivamo arbitražni sud. Jasno želim vama i što povoljnije kamate kod uzimanja dodatnih kredita. Nemojte dozvoliti da vas ogromni krediti smetaju kod domoljubnoga trošenja, jer novac nije bitan i najvažnija stvar za prosječnog građana HR je taj domoljubno hendikepirani osječaj da je pola Piranskoga zaljeva zasada još Hrvatsko more. Na kraju želim vama i da uživate u nogometu na World cupu u Južnoj Africi na kojemu če igrati najbolji i najuspješniji. Uživajte u navijajte za Sloveniju, Srbiju i bivšega grupnoga komšiju Englesku, jer nadaleko su poznati ta plemenitost i poštenje kod Hrvata da uvijek kada sami ne možete ili ste jednostavno preslabašni zdušno podupirete svoje susjede. Bog sa vama i ostanite mi još dalje tako uspješni i sjajni kao u 2009 godini i mi čemo svi u Sloveniji biti ponosni na vas kao dosada i dalje čemo vas poštovati i voljeti.

CR
<<<<<<<<<CRO<<<<<<<<<
13:11 24.12.2009.

I sad si ti frajer kaj zivis u Londonu? Mozda nosis pepeljaste cvike i kupujes najeftinije karte pa nevidis dobro. ee faco

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije