Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALE NA NIKIN RAČUN NE PRESTAJU

'Kranjčar je jako inteligentan igrač'

Niko Kranjčar
Reuters
19.12.2009.
u 10:30

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp ovih je dana odaslao niz komplimenata na račun svog igrača Nike Kranjčara, a hvalospjevima hrvatskom reprezentativcu pridružio se i Jamie Redknapp, sin menadžera Tottenhama i bivši nogometaš.

Nakon 11 godina odigranih u Liverpoolu, Jamie Redknapp proveo je dvije i pol godine u Tottenhamu, a karijeru je okončao 2005. godine u Southamptonu, kojeg je tada vodio njegov otac Harry.

Nakon završetka karijere, Jamie Redknapp bacio se u novinarstvo, a danas, između ostaloga, piše i kolumnu za Daily Mail. Na stupcima te novine napisao je ponešto i o Niki Kranjčaru.

''Ove sezone je najbolji posao u prijelaznom roku obavila Aston Villa kupnjom Richarda Dunnea. On je jedan od onih braniča-ratnika koje bi svaki menadžer poželio u svojoj svlačionici. Jedini igrač kojeg još možemo spominjati u kontekstu najbolje kupnje je Niko Kranjčar, pogotovo zato što je Tottenham za njega platio samo 2 milijuna funti. On je tako inteligentan igrač, ali i podcijenjen. Sada kada je potpuno spreman i kada je napokon dobio priliku zaigrati sa boljim suigračima u momčadi, sada se tek vidi koliko je to dobar igrač. Zabija golove, rijetko griješi u dodavanjima i ulazi u sredinu napada sa svoje lijeve strane'', analizirao je Redknapp mlađi (36 godina).

Komentara 4

TO
Tot
11:29 19.12.2009.

inteligentan ko kremšnita

DU
Deleted user
13:19 19.12.2009.

Dobar je mali, nema sta! Ali jos uvijek me zanima koji klub vise voli, Dinamo ili Hajduk?

OB
-obrisani-
13:51 19.12.2009.

Kranjčar je super igrač. Njegova intelegencija nije upitna. I da igra za reprezentaciju Slovenije ili Srbije mogao bi svoje intelegentne igre pokazati na SP 2010 u JAR. S obzirom da igra za Hrvatsku intelegencija mu što se tiče World cupa neče doči do izražaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije