Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kramarić ponovno strijelac, Kovačev Bayern prekinuo uspješan niz

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.02.2019.
u 18:26

U 20. kolu Bundeslige Hoffenheim je kod kuće protiv Fortune iz Düsseldorfa odigrao 1-1

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić opet se je upisao u strijelce, a Bayern je u subotu izgubio s 1:3 u gostima kod Bayer Leverkusena. 

U 20. kolu Bundeslige Hoffenheim je kod kuće protiv Fortune iz Düsseldorfa odigrao 1-1, a Kramarić je bio strijelac vodećeg gola za domaćine u 15. minuti iz penala. Remi Fortuni donio je Hennings u 46. minuti.

Andrej Kramarić
1/5

U prošlom kolu Kramarić je postigao dva pogotka u pobjedi protiv Freiburga, a njegov ovosezonski učinak zasad iznosi 9 golova i 2 asistencije.

Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, poveo je u gostima kod Bayer Leverkusena pogotkom Leona Goretzke (41). No, u drugom poluvremenu uslijedio je preokret. Leon Bailey je u 53. minuti iz slobodnog udarca poravnao na 1-1, a deset minuta kasnije Kevin Volland zabija za vodstvo "apotekara".

Pobjedu domaćina potvrdio je Lucas Alario u 87. minuti iz kontranapada. Hrvatski branič Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Leverkusena.

Poraz Bayerna iskoristila je vodeća Borussia Dortmund, koja je prednost u odnosu na "Bavarce" povećala na sedam bodova.

Borussia je u gostima kod Eintrachta iz Frankfurta povela preko Marca Reusa (22), dok je izjednačenje (1:1) domaćinima donio srpski nogometaš Luka Jović (36).

Hrvatski napadač u dresu Eintrachta Ante Rebić za razliku od prošlog kola, ovaj puta nije bio strijelac, ali je imao dvije odlične prigode, u 34. i 36. minuti. Njegove pokušaje zaustavio je golman Borussije.

Josip Brekalo igrao je od 67. minute za Wolfsburg, koji je svladao Herthu sa 1-0 golom Weghorsta (65). Večeras Schalke dočekuje Borussiju Mönchengladbach.

>> Pogledajte video: Sudac zabio gol

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:54 02.02.2019.

zakaj nije mogel igrat u dinamu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije