Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kramarić igrao cijelu utakmicu za Hoffenheim u remiju kod Wolfsburga

Hoffenheim
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.10.2017.
u 21:15

Hoffenheim je poveo iz kaznenog udarca kojega je uspješno realizirao Demirbay (73-11m), no u samoj završnici domaćima je bod spasio Uduokhai (90+1)

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić odigrao je čitavu utakmicu za Hoffenheim koji je u susretu 9. kola njemačkog prvenstva odigrao 1:1 (0:0) na gostovanju kod Wolfsburga. 

Hoffenheim je poveo iz kaznenog udarca kojega je uspješno realizirao Demirbay (73-11m), no u samoj završnici domaćima je bod spasio Uduokhai (90+1).

Hoffenheim je s ovim bodom stigao na četvrto mjesto sa 16 bodova, koliko ima i peti Schalke, dok je Wolfsburg 14. s devet bodova.

I preostala dva nedjeljna bundesligaška susreta završila su remijima, Koeln i Werder su u derbiju začelja odigrali 0:0, dok su Freiburg i Hertha igrali 1:1 (0:0).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije