Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISMO IZGUBILI OPTIMIZAM

Kramarić i Lovren otkrili zašto su optimisti uoči SP-a u Rusiji

Kramarić Thiago Silva Hrvatska Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
03.06.2018.
u 18:29

- Taj drugi primljeni gol nam nije bio možda potreban. No, bila je ovo dobra testna utakmica, pokazali smo da možemo - rekao je Kramarić.

Hrvatska je odigrala jako dobru utakmicu protiv Brazila koji nas je slomio golovima Neymara i Firmina u nastavku.

- Teška utakmica, zahtjevan protivnik, top igrači, no mi smo odigrali super poluvrijeme koje smo mogli možda oploditi i nekim golom - rekao je za HRT Andrej Kramarić pa dodao:

- Taj drugi primljeni gol nam nije bio možda potreban. No, bila je ovo dobra testna utakmica, pokazali smo da možemo.

- Siguran sam da će biti drugačije na Svjetskom prvenstvu. S ovakvom igrom možemo svašta napraviti u Rusiji.

Kramarić Thiago Silva Hrvatska Brazil
1/11

- Prvo poluvrijeme jako dobro, posebno defenzivno i iz toga smo stvarali šanse koje nismo iskoristili. Treba nešto sačuvati i za Svjetsko prvenstvo - zaključio je Kramarić.

Dejan Lovren vratio se u dresu reprezentacije na Anfield.

Kramarić Thiago Silva Hrvatska Brazil
1/32

- Lijep je bio doček, miks Hrvata i Brazilaca, no nije bio rezultat koji smo očekivali. Dobar test, dobro smo se branili, no Brazil je favorit Svjetskog prvenstva - rekao je Lovren pa dodao:

- Kompaktni smo bili, lijepo se branili, nisu oni imali nekih velikih šansi, u drugom poluvremenu to se promijenilo. Najvažnije da se nitko nije ozlijedio.

- Imamo još jednu prijateljsku, ja sam optimist, možemo jako daleko. Sigurno ćemo uhvatiti pravu formu - zaključio je Lovren.

Komentara 8

DE
derin
18:41 03.06.2018.

Prvo poluvrijeme dobro, može i jos bolje, malo pas igru dignuti. Drugo je trebalo gurnuti Strinica, jer vida naprijed nije donosio i Kalinica, jer se kramaric nije uspio nametnuti u napadu kao jedina špica. Kovačić može Modriću dignuti spomenik za mjesto u realu. Čovjek jos nije se razvio. Treba nam pravi perisic i dvojba brozovic ili Rebić ostaje.

MA
malopivo
18:58 03.06.2018.

Gospodine Dalicu nemoj raditi greske od prethodnika,probaj sve igrace,kasnije neces moci simulirati nista Perisica si trebao vaditi drugo polucrijeme,itd Prijateljske utakmce sluze za probu igraca ,neces ih probavati na svjetskom

DU
Deleted user
21:09 03.06.2018.

Prvo polu vrijeme je prava slika Hrvatske, ona pokazuje da Hrvatska zna i moze. Drugi dio je posluzio za provjeru koliko drugi igraci mogu posluziti svrsi. Sve u svemu dosta dobro, jedino nisam bas zadovoljan sa napadacima jer su danas bili dosta zbunjeni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije