Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO ŠOU

'Kralj cigana' se vratio: Nitko ne priča o borbi već o ovom potezu

Tyson Fury
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
10.06.2018.
u 08:27

- Ovo je bilo kao da sam ponovno debitirao! Bit ću bolji sljedeći put. Imat ću više rundi i boljeg protivnika nasuprot - rekao je Fury

Tyson Fury se vratio u ring nakon 924 dana te u Manchesteru tehničkim nokautom u četvrtoj rundi srušio Albanca Sefera Seferija.

Seferi se od prvog trenutka pokazao kao nedorastao protivnik bivšem svjetskom prvaku, a nakon što se prve dvije runde 'zagrijavao', Fury je protivnika dotukao u trećoj i četvrtoj rundi.

Nakon četvrte runde iz kuta Albanca su odlučili da je najbolje predati borbu, čime je 'Kralj cigana' stigao do 26. pobjede u karijeri u isto toliko nastupa.

- Ovo je bilo kao da sam ponovno debitirao! Bit ću bolji sljedeći put. Imat ću više rundi i boljeg protivnika nasuprot. Seferi je vrlo čvrst momak koji je došao ovdje i hrabro se borio, unatoč tome što je nešto 'sitniji ' od mene - rekao je Fury.

Inače, Britanac je napravio pravi šou u Manchesteru, a svi pričaju o njegovom potezu uoči meča kada je u usta poljubio Seferija.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
09:17 10.06.2018.

Vecernji list, racun vam je blokiran na tjedan dana jer ste koristili rijec "cigani"

Avatar navijač
navijač
09:33 10.06.2018.

Šta ? Josipović se vratio u sdp ?? Nsam stigao proćitati članak , samo naslov.

DO
domxerex
12:15 10.06.2018.

Kada netko od nas umjesto"rom" napiše riječ koju ste vi napisali onda mu blokirate račun na tjedan dana i hrpa nazovi urbanih intelektulanih levičara prijeti tužbom kod javnog pravorbanitelja, bagro levičarska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije