Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki zabavljač

'Kralj Cigana' napravio šou te pokazao želju za trećom borbom - na stadionu

Tyson Fury
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.02.2020.
u 08:35

Rekao sam da ću pjevati. 'Long, long time ago...' - počeo je 'Kralj Cigana' i zapjevao hit 'Bye, bye Miss American Pie'

Tyson Fury detronizirao je Deontaya Wildera i osvojio naslov prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji.

'Kralj Cigana' je u boksačkom spektaklu u Las Vegasu pobijedio Amerikanca tehničkim nokautom u sedmoj rundi. Nakon borbe Britanac je u svom stilu izveo šou u ringu.

>> Pogledajte galeriju s boksačkom megameča Fury - Wilder

Tyson Fury
1/19

- Hvala Isusu Kristu, oni koji stoje u mraku nikad neće izaći na svjetlo - rekao je Fury i nastavio:

- Wilder je pokazao srce šampiona, ustao nakon što sam ga srušio. Vratit će se on i opet biti šampion jer je ratnik. Kralj se vratio na prijestolje!

A onda je ispunio obećanje koje je dao uoči borbe.

- Rekao sam da ću pjevati. 'Long, long time ago...' - počeo je 'Kralj Cigana' i zapjevao hit 'Bye, bye Miss American Pie'.

Tysonu su se u dvorani pridružili i navijači, pa je slavlje moglo početi.

- Rekao sam da će se 'Kralj Cigana' vratiti na tron, a nakon prošle borbe svi su me otpisali. Imao sam tada premalo kilograma i bio sam pretreniran. Ali ja sam razarač! I čovjek od riječi. Rekao sam i Wilderu i njegovom timu da treniram da bih ga nokautirao - rekao je Fury za BT i nastavio:

- Govorim tako jer imam pokriće za to. Ljudi me otpisuju kad vide moj trbuh i ćelavu glavu i misle da se ne znam boriti.
Fury je otkrio da želi i treću borbu protiv Wildera, ponovno u Las Vegasu, ali ovaj put na novom stadionu Vegas Raidersa, koji se otvara ovog ljeta.

- I Wilder i ja smo na vrhuncu moći i očekujem da zatraži treću borbu. Znam da je ratnik, čekat ću ga... - istaknuo je novi svjetski prvak po WBC verziji.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije