Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEVET GODINA

Kraj dominacije Hrvata, klub iz Srbije osvojio Regionalnu ligu

30.03.2021.
u 18:14

– Naša je obrana nepostojeća. U jednoj smo utakmici dobri, u drugoj nas nema. U nas se uvukla neka nesigurnost, primamo previše golova – istaknuo je Vjeko.

Nakon devet godina dominacije hrvatskih klubova pobjednik ovogodišnje Regionalne vaterpolske lige je Radnički iz Kragujevca i to je prvi put da je naslov u tom natjecanju pripao nekom klubu iz Srbije.

Kragujevčani su slavili usred Zagreba, u polufinalu su eliminirali Mladost, a u finalu bolji su bili i od Juga s 14:12.

Finale je bio potpuno izjednačen do četiri minute prije kraja kada se Radnički uspio odlijepiti. Najviše pogodaka za srpsku momčad postigao je Riječanin Marko Radulović – četiri. Vratar Lazar Dobožanov proglašen je najboljim pojedincem turnira.

– Za nas je ovo fantastičan uspjeh. Momci su izvukli i posljednji atom snage. Uvukli smo Jug u neki ritam koji njemu nije odgovarao, mislim da smo pobijedili momčad koja je u ovom trenutku bolja od nas – kazao je trener Radničkog Uroš Stevanović.

Njegov kolega s druge strane Vjekoslav Kobešćak bio je vrlo kritičan prema svojim igračima:

– Naša je obrana nepostojeća. U jednoj smo utakmici dobri, u drugoj nas nema. U nas se uvukla neka nesigurnost, primamo previše golova – istaknuo je Vjeko.

Žapci su u utakmici za treće mjesto doživjeli novi fijasko, bolji od domaćina bio je splitski Jadran s 11:8. Sad je potpuno jasno koliko je igra mladostaša ovisila o ljevorukom Konstantinu Harkovu, koji ne igra zbog loma podlaktice koji je posljedica njegova pada niza stube.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stipan
22:55 30.03.2021.

Ovi ka da nemaju ništa u mudantama.

Avatar rubinet
rubinet
18:58 30.03.2021.

Nešto je trulo 2021. na gruškom plivalištu . Nezapamćeno loš niz : ...... Jug - Mladost 13-15 nedobro ; PRO Recco -Jug 18-3 velika sramota ; Marseille - Jug 15-13 nedobro ; Solaris - Jug 11 - 8 loše ; Jug -Jadran Split 13 -15 loše ; Jug - Radnički 12-14 katastrofa ................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije