Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je dogovoreno

Kovač više nema razloga za brigu, u Bayern stiže veliko pojačanje

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/4
05.08.2019.
u 16:39

Sané će biti najplaćeniji igrač u njemačkoj ligi, jer će godišnje zarađivati 18 milijuna eura

Leroy Sané (23) uskoro će postati novi Bayernov igrač, piše France Football. Njegov prelazak iz Manchester Cityja u njemačkog prvaka vrijedan je 110 milijuna eura što je najveći transfer u povijesti Bundeslige.

Sané će biti najplaćeniji igrač u njemačkoj ligi, jer će godišnje zarađivati 18 milijuna eura.

Foto: Reuters/Pixsell

Drugi na popisu najplaćenijih igrača u Bundesligi bit će njegov klupski kolega Robert Lewandowski s plaćom od 16 milijuna eura.

Njemački reprezentativac je velika želja našeg Nike Kovača koji je odlaskom Robbena i Riberyja želio jedno pravo pojačanje.

Uskoro bi se sve trebalo završiti, a jedina prepreka transferu mogla bi biti težina Sanéove ozljede u dvoboju engleskog Superkupa, kada je već u 13. minuti morao izaći iz igre.

City je u toj utakmici pobijedio Liverpool nakon jedanaesteraca sa 6:5 (1:1).

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
18:15 05.08.2019.

Moš mislit koliko je City jak kada se Pep bez problema rješava usluga Sanea !!! I ove godine će biti prvaci.Ne mogu vjerovati da će Redsi ponoviti rezultate iz prošle sezone.Nemoguće.

BU
Bubalamala
19:34 05.08.2019.

Ribery i Roben osijetiti će se za njih nema zamjene !

MU
muh
16:53 05.08.2019.

Sad dolaze problemi za Bayern oni sa pet milijona godišnje če se buniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije