Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK NAKON NEREDA

Kovač: Ispričao sam se Talijanima, sram me je i stid

Kovač
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
16.11.2014.
u 23:20

- Ispričao sam se Talijanima. Ako navijači žele prosvjedovati, neka to rade ispred stadiona jer ovdje ima obitelji i djece - rekao je Kovač

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač ispričao se zbog divljaštva dijela hrvatskih navijača na San Siru nakon remija s Italijom.

- Ovo nije prvi put i to nije slučajnost. Nadam se da će odgovorni naći rješenje kako to spriječiti. Gubimo ugled, hrvatski narod nije takav - rekao je Kovač za HTV.

- Ispričao sam se Talijanima. Ako navijači žele prosvjedovati, neka to rade ispred stadiona jer ovdje ima obitelji i djece - rekao je Kovač pa dodao:

- Sram me je i stid. Još se jednom ispričavam.

Kovač je o utakmici rekao:

- Odigrali smo vrlo dobro. Mislim da smo više zaslužili pobjedu nego Talijani. No, prekid nas je poremetio. Zadovoljan sam, ali i malo tužan kada vidim sve prilike koje smo imali. Nadam se da ćemo ovako nastaviti.

>> Hrvatska odigrala odlično na San Siru, ali je divljaštvo na tribinama zasjenilo utakmicu

Komentara 75

JU
Jurica1050
23:56 16.11.2014.

Malo sam pogledao na inozemnim sajtovima nekoliko komentara u vezi ove utakmice . Uglavnom tijek utakmice je prema istim potpuno u drugom planu . Divljaštvo na tribinama je u udarnom planu . Naglašava se da su to Hrvatski navijači a također se taj incident dovodi u vezu sa sličnim divljanjem srpskih navijača ranije u Italiji . Lijepo da nas upoređuju sa našim istočnim susjedima te da nas nazivaju primitivcima a UEFA će nam uskoro poslati i račun zbog kulturnog ponašanja . Umjesto da pišu o dobroj igri naše repke oni imaju razloga analizirati naš prostački mentalitet .

OR
Orlando..
23:54 16.11.2014.

Dno društva, to im je zabava, ne treba im razlog za nasilje.

Avatar tetina
tetina
00:40 17.11.2014.

Gospodine Kovač moj duboki naklon! Gospodin bio i ostao !!! Tako izjavljuju i tako se ponašaju veliki ljudi!! Vašom isprikom ste pokazali svoju mentalnu širinu i veličinu kao čovjeka ! Lijepo vas je bilo gledati u jednom miru i lijepoi lijepo je bilo čuti Vašu izjavu u miru i dostojanstvu! Lijepo je imati ovako velikog čovjeka ! Hvala Vam za sve i Vama i cijelom HNS i Vašim igračima koji su pokazali ogromnu borbu i želju za fer pobjedom ... Hvala Vam za sve što ste unijeli kao Izbornik ! Hvala Vam što mi dajete vjeru i nado da još nije umro čovjek !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije