Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slalom

Kostelić, Zubčić i Vidović bez druge vožnje u Kranjskoj Gori

Ivica Kostelić
Reuters/PIXSELL
15.03.2015.
u 12:00

Kostelić je uoči ove utrke bio 31. slalomaš Svjetskog kupa pa je izgubio priliku izboriti nastup na završnici sezone u francuskom Meribelu gdje će nastupiti 25 najboljih slalomaša.

Ivica Kostelić, Filip Zubčić i Matej Vidović nisu uspjeli izboriti nastup u drugoj vožnji slaloma u Kranjskoj Gori.

Kostelić je startao 25. i za vodećim Šveđaninom Mattiasom Harginom zaostao 3.72 sekundi što je bilo dovoljno za 40. mjesto. Zubčić je sa startnim brojem 52. stigao do 32. mjesta (+3.22), a Vidović sa startnim brojem 60. zauzeo je 49. poziciju (+4.46).

Kostelić je uoči ove utrke bio 31. slalomaš Svjetskog kupa pa je izgubio priliku izboriti nastup na završnici sezone u francuskom Meribelu gdje će nastupiti 25 najboljih slalomaša. Ipak, u Meribelu će se u veleslalomu natjecati Filip Zubčić.

Slalom u Kranjskoj Gori počeo je Austrijanac Marcel Hirscher te nakon velike pogreške završio na 19. mjestu dok su odmah iza vodećeg Hargina mjesta zauzeli Talijan Giuliano Razzoli i Norvežanin Henrik Kristoffersen.

Druga vožnja počinje u 12.30 sati.

>>Filip Zubčić izborio nastup na završnici Svjetskog skijaškog kupa

Komentara 4

Avatar SLOglodit-Janezovic
SLOglodit-Janezovic
12:40 15.03.2015.

Dragi Ivica kad se čak i dva Janeza uspiju ugurati u drugu vožnju onda znaš da je za tebe došao kraj !!!!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
19:03 15.03.2015.

Kostelić, Zubčić i Vidović bez druge vožnje u Kranjskoj Gori a čudo na skijama sa osvojenim neshvatljivim 2414 boda Tina Maze dalje u borbi za najbolju skijašicu sezone 2014/2015.

Avatar rajetin
rajetin
00:20 16.03.2015.

Ne tako davno lupilo nam je u glavu i umislili smo si da smo skijaška velesila. Sjećam se bombastičnih, samodopadnih naslova u novinama i euforije na forumima. Janica je žarila i palila a i Ivica je imao odlične rezultate. Bile su tu i Nika i Ana... onda je Janici bilo svega dosta, uskoro su se povukle i ove druge dvije cure. Ivica se nakon svih ozljeda ponovno vinuo na vrh, i Natko je imao uspjeha. Sljeme se slavilo kao Wengen. Zagreb kao skijaški centar. Novine su na internetu imale rubriku skijanje. Pojavio se čak i Jakov Fak pa smo postali "velesila" i u nordijskim disciplinama. I onda? Ivica je ostario. Novih pobjednika nema jer ne postoji baza, nema ulaganja i nema - skijališta! Ivica vozi svoje posljednje utrke, nažalost ne na način na koji bi se htjeli oprostiti od njegove velike karijere. Snježna kraljiica će se za godinu-dvije ugasiti. Vedran Pavlek i entuzijasti oko njega ugasit će snježne topove. Bjelolasica? Platak? Klincima koji se danas rađaju ti će rezultati i ta događanja izgledati kao znanstvena fantastika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije