Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov 106. rođendan

Kos: Stvari u HNS-u treba generalno promijeniti, jer moramo težiti boljoj budućnosti našeg nogometa

Hajduk - 106. rođendan
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/8
13.02.2017.
u 20:57

Zalažemo se za bolje suđenje za sve, a ne samo za Hajduk - kaže Ivan Kos

Predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos u ponedjeljak je izjavio kako se u Hrvatskom nogometnom savezu stvari trebaju generalno promijeniti, te da trenutačno ne funkcionira odnos između Hajduka i vodstva HNS-a.

- Stvari u Hrvatskom nogometnom savezu treba generalno promijeniti, jer moramo težiti boljoj budućnosti našeg nogometa - rekao je Kos novinarima u Splitu gdje je svečanom akademijom obilježena 106. godišnjica osnutka Hajduka.

Na upit kako komentira informacije o navodnoj smjeni predsjednika HNS-a Davora Šukera, Kos je kazao kako su to za sada samo špekulacije koje on ne želi komentirati.

Na upit kakvi su odnosi Hajduka i HNS-a, Kos je kazao kako ti odnosi trebaju biti puno bolji.

- Naš odnos trenutno ne funkcionira na razini kako bi trebao. Mislim da odnosi trebaju biti puno bolji i da svi klubovi moraju biti jednako zastupljeni na jednak način. Mi se borimo ne samo za Hajduk, nego za ravnopravno dizanje nogometa na svim razinama - rekao je Kos.

Nedavno je iz Hrvatskog nogometnog saveza najavljeno kako će se do završetka prvenstva suce za utakmice prve i druge lige određivati žrijebom. Kos je danas kazao kako tu stvar ne bi htio komentirati jer, kako je rekao, puno stvari u strukturi treba promijeniti a ovo je kozmetička promjena.

- Zalažemo se za bolje suđenje za sve, a ne samo za Hajduk - dodao je.

Na upit kako komentira da je na današnjoj svečanoj akademiji obilježavanja 106. godišnjice osnutka Hajduka bilo tek nekoliko veterana i legendi tog kluba, Kos je kazao kako vetarani Hajduka imaju svoju udrugu i uvijek su dobro došli u svoj voljeni klub.

- Mi smo poslali pozivno pismo na udrugu veterana  a na njima je koliko će ljudi pozvat - rekao je Kos.

Ante Ivković Zonzi iz udruge Hajdukovih veterana rekao je novinarima kako veterani Hajduka nisu pravovremeno obaviješteni o proslavi obilježavanja 106. godišnjice osnutka kluba.

- Veterani Hajduka ne traže od kluba ništa i nikakvu financijsku pomoć, osim dresova kada igramo utakmice. Obišli smo cijeli svijet a od kluba nismo uzeli ni kune - rekao je Ante Ivković.

On je podsjetio i na nedavni istup na  Hajdukovoj "Bijeloj noći" u Novalji jednog od legendi Hajduka Vilsona Džonija, koji je oštro kritizirao predsjednika uprave kluba Ivana Kosa, te je rekao kako veterani podupiru Džonijve riječi kritike, ali ne i njegovo ponašanje. Naime, Džoni je, prema novinskim izvješćima, na "Bijeloj noći" u Novalji, između ostalog, za predsjednika uprave Hajduka rekao da se zove kao "neka ptica Kos."

Ante Ivković Zonzi najavio je i skorašnji sastanak izaslanstva udruge veterana Hajduka i predsjednika uprave kluba Ivana Kosa.

>>Obilježili 106. rođendan: Zajedno moramo puhati u isto jedro, a Hajduku je potrebna 'generalka'

>>Kakav napadački arsenal bijelih, Carrilla boli glava zbog odabira dvojice za prvi sastav

Komentara 7

DU
Deleted user
21:17 13.02.2017.

Ne brinite biti će kako Kos kaže. Ha,ha.

LJ
ljeposava
07:33 14.02.2017.

drug tito je navijo za hajduk, službeni klub jna, jedva čekam regionalnu ljigu da ponovo gledam večiti erbi hajduk zvezda, susrete s prijateljima iz radničkog iz niša, kragujevca, s imenjakom hajduk iz kule a posbeno s partizanom koji je nasledio primat kod jna, znate li da se stadion hajduka trebao da zove stadion jna

HO
Hotspot
08:11 14.02.2017.

a što vas svrbi HNS umjesto da se bavite vašim neuspješnim klubićem s juga?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije