Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO KLUB

Koronavirus među vatrenima: Zaražen novi Dalićev napadač

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.10.2020.
u 11:33

Pitanje je gdje se Budimir zarazio budući da je posljednjih deset dana proveo u taboru hrvatske reprezentacije

Jedan od najnovijih članova hrvatske nogometne reprezentacije Ante Budimir (29) zaražen je koronavirusom, službeno je potvrdio njegov novi klub Osasuna.

"Nogometaš Ante Budimir bio je pozitivan na jučerašnjem testiranju na Covid-19 prije no što se vratio klupskim obavezama. Čim su rezultati testa bili poznati, aktiviran je protokol slanja informacija zdravstvenim i sportskim službama. Budimirov povratak momčadskim treninzima je odgođen sve dok to ne omoguće zdravstveni protokoli", stoji u službenom priopćenju kluba.

Budimir je u ovom posljednjem ciklusu ubilježio svoj vrlo zapaženi debi za reprezentaciju u prijateljskom susretu protiv Švicarske ubilježivši asistenciju za pobjednički pogodak Ivana Perišića, zatim je protiv Švedske ostao na klupi, a prije dva dana odigrao je pola sata protiv Francuske. 

Bivši napadač Mallorce je testiran u četvrtak u Osasuni prije nego što se trebao priključiti treninzima u klubu, a danas ide na drugo testiranje.

Pitanje je gdje se Budimir zarazio budući da je posljednjih deset dana proveo u taboru hrvatske reprezentacije. Moguće je da je to bilo na putu za Španjolsku, no moguće je i da je bio zaražen tijekom reprezentativnog okupljanja.

Podsjetimo, u krugovima HNS-a nije bio zaražen nijedan nogometaš, ali zato su bili zaraženi Igor Biščan i njegov stožer iz mlade reprezentacije, kondicijski trener A reprezentacije Luka Milanović, izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić te glasnogovornik Tomislav Pacak.

Ponudu Germania kladionice pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:51 16.10.2020.

Trenutačno u Švedskoj imamo vrlo nisku razinu prijenosa koronavirusa zbog čega ne vidimo razlog zbog kojeg bismo nadopunjavali našu strategiju. Mislim da maske ne bi puno pomogle, u brojnim zemljama Europe gdje su maske obvezne brojke novozaraženih puno su dramatičnije nego kod nas", rekao je Tegnell za Net.hr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije