Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Kornelija i Ana uz Mandžu, Olu, Raketu i Venija

11.05.2021.
u 07:39

– Mislim da je ovo za svakog sportaša kruna karijere. Osvojila sam puno medalja i priznanja, ali nikada nisam bila tako sretna kao danas kada mi je priznanje odao moj grad – rekla je Kvesić.

Svojevrsna slavonskobrodska aleja sportskih velikana od jučer je bogatija za dva nova člana. Nakon Marija Mandžukića, Ivice Olića, Ivana Rakitića i Venija Loserta, koji su svaki na svoj način vezani uz ovaj grad i županiju, brončane spomen-ploče na središnjem gradskom trgu Korzu dobile su i srebrne olimpijke Ana Titlić i Kornelija Kvesić.

– Sjećam se jedne noći 1968., kada je Mladen Delić nama mladim sportašima poručio da se možda i među nama krije budući olimpijac. Ja sam od tog dana sanjala olimpijsku medalju i, eto, san mi se ostvario. Bilo bi mi drago da zbog ove ploče neko dijete koje tu prođe isto jednog dana počne sanjati – rekla je rukometna vratarka Ana Titlić, srebrna s OI u Moskvi 1980.

Košarkašicu Korneliju Kvesić, srebrnu s OI u Seulu 1988., preplavile su emocije.

– Mislim da je ovo za svakog sportaša kruna karijere. Osvojila sam puno medalja i priznanja, ali nikada nisam bila tako sretna kao danas kada mi je priznanje odao moj grad – rekla je Kvesić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije