Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG LOŠIH REZULTATA

Kontroverzni gazda igrače kaznio sa 400.000 eura i potjerao ih na odmor

Rijeka - Olympiakos
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
03.04.2018.
u 11:53

- Amaterske ekipe igraju iz srca. Dečki se maksimalno bore i više vole Olympiacos nego vi - poručio je Marinakis

Predsjednik grčkog nogometnog velikana Olympiacosa Evangelos Marinakis kaznio je igrače prve momčadi sa ukupno 400.000 eura zbog loših rezultata koje u posljednje vrijeme bilježi pirejska momčad.

Osim što je financijski kaznio igrače, Marinakis je prvu momčad poslao na 'prisilan odmor', a do konca sezone igrat će momčad do 20 godina. 

Marinakis, koji je i vlasnik engleskog drugoligaša Nottingham Foresta, je 'poludio' nakon remija protiv Levadiakosa (1:1) nakon kojeg je grčki prvak pao na treće mjesto. Grčki mediji navode kako je bogati brodovlasnik, koji posjeduje flotu od 56 brodova procijenjenu na 650 milijuna dolara, nakon utakmice sišao u svlačionicu i 'grmio' na igrače.

Rijeka - Olympiakos
1/19

- Amaterske ekipe igraju iz srca. Dečki se maksimalno bore i više vole Olympiacos nego vi - poručio je Marinakis svojim 'zvijezdama' dodavši: 

- Vi više razmišljate o svojim velikim i lijepim kućama i luksuznim automobilima. Plaćam vam milijune, sve imate što poželite. Zbog vas sam otpustio tri trenera, a sada vidim da nisu oni bili problem, već vi."

Marinakis je najavio kako će zadnja tri kola prije početka doigravanja odigrati tek nekoliko igrača iz prve momčadi, a ostatak će popuniti mlada momčad.

- Olympiakos ćemo ponovo graditi od početka i postati momčad o kojoj svi sanjamo. Navijači i ja smo dosta trpjeli i tolerirali slabe predstave. Igrači sada mogu na odmor - poručio je Marinakis koji vlasnik Olympiakosa od sredine 2010. godine kada je za 50 milijuna eura od telekomunikacijskog magnata Socratesa Kokkalisa otkupio 67 posto vlasništva.

Olympiakos je trenutačno na trećem mjestu grčkog prvenstva sa 51 bodom, šest manje od vodećeg AEK-a. Na drugom mjestu je PAOK sa 52 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije