Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPA Academy online edukacija

Konferencija za nove agente: Nakon Dubaija i Istanbula i Zagreb na svjetskoj nogometnoj karti

19.07.2023.
u 15:13

Bt će puno zanimljivih sadržaja, predstavit ćemo i nove tehnologije, odnosno, softvere Solved Game. Riječ je o novom sustavu hrvatskih stručnjaka s vrhunskom primjenom u modernom nogometu i skauting procesima - kazao je Mirsad Kerić, osnivač SPA Academy online edukacije

U nedjelju, 23. srpnja SPA Academy online Edukacijska platforma za FIFA licencirane agente i nogometne  skaute scoute organizira ZG 2.0 Football Agent Education Event u Hotelu Antunović. Riječ je zapravo o edukaciji, odnosno, pripremi za ispit nogometnih agenata kojeg će polagati u rujnu ove godine. 

- Svi polaznici imat će jedinstvenu simulaciju FIFA ispita za licencirane nogometne agente gdje će moći provjeriti svoje znanje za ono što ih očekuje. A to je da u sat vremena odgovore na 20 iznimno kompleksnih pitanja iz pravilnika FIFE koji je za ovaj ispit sastavljen na 693 stranice materijala. Osim toga, imat ćemo posebne goste iz profesionalnog nogometa, tri najpoznatija nogometna agenta iz Hrvatske kao i predstavnika Dinama ali i profesionalnog skauta iz njemačke Bundeslige. Osim toga bit će i posebna dva predavanja na temu kako napraviti prvi transfer kao agent i koje su najveće pogreške svih novih agenata. Također, predstavit ćemo i nove tehnologije, odnosno, softvere Solved Game.  Riječ je o novom sustavu hrvatskih stručnjaka s vrhunskom primjenom u modernom nogometu i skauting procesima. Za svakog ljubitelja nogometa i budućeg FIFA licenciranog agenta, bit će puno zanimljivih sadržaja, baš kako je to bio slučaj prije tri godine na prvom ovakvom programu iz kojeg je promovirano preko 100 novih nogometnih skauta i agenata - kazao je Mirsad Kerić, osnivač SPA Academy online edukacije. 

Ovakve edukacije Kerić organizira godinama, a osim u Hrvatskoj, uskoro slijede slična i u Münchenu na Allianz Areni, ali u Londonu, Dubaiju, Istanbulu i Frankfurtu. Kerić je u Münchenu već ranije organizirao edukaciju, kao i prije tri godine u Zagrebu kada su među gostima bili Nenad Bjelica i Joško Vlašić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije