Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽI SE, LEGENDO

Konačno stižu dobre vijesti o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera!

Schumacher
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
03.11.2016.
u 21:19

– Neki znakovi ohrabruju nas i svi se molimo da ih je što više. Ne mogu reći mnogo više od toga jer moram poštovati privatnost obitelji. Obitelj želi Michaelov oporavak držati u privatnosti i ja to moram poštivati – rekao je Brawn za BBC.

Konačno stižu dobre informacije o stanju Michaela Schumachera koji se gotovo tri godine oporavlja od teške skijaške nesreće u francuskim Alpama. Bivši tehnički direktor Ferrarija Ross Brawn rekao je da sedmerostruki prvak u formuli 1 pokazuje "znakove oporavka" iako nije htio detaljnije govoriti o njegovu stanju.

– Neki znakovi nas ohrabruju i svi se molimo da ih je što više. Ne mogu reći mnogo više od toga jer moram poštovati privatnost obitelji. Obitelj želi Michaelov oporavak držati u privatnosti i ja to moram poštovati – rekao je Brawn za BBC.

Jako malo informacija o stanju automobilističkog asa izlazi u javnost.

– Moram reći da je puno špekulacija o Michaelovu stanju. Većina je pogrešna. Svaki dan se molimo i nadamo da ćemo i dalje vidjeti napredak te da će se Michael jednog dana oporaviti od ovih užasnih ozljeda – zaključio je Brawn.

Ranije informacije govorile su da Schumacher još nije u stanju hodati. Schumacher je šest mjeseci bio u induciranoj komi, a sredinom 2014. prebačen je na kućnu njegu u obiteljsku rezidenciju u Švicarskoj.

>> Opet vrijeđa Schumachera: Lewis Hamilton šokirao izjavom o navikama slavnog Nijemca

Komentara 15

DH
dalibor.hren
06:30 04.11.2016.

Bojim se da je to "spin" liječničke ekipe koja za "njegu i oporavak" uzima 175.000,00€ (nisam siguran je li dnevno, tjedno ili mjesečno!)

MI
Milkica
00:27 04.11.2016.

"Obožavam" ove boldane rečenice. Kao da su čitatelji idioti pa im treba neke stvari posebno naglašavati. Dno dna.

OR
orguz
06:54 04.11.2016.

E moj CH271 lako je baljezgat i biti"hrabar" dok si zdrav. Kad padnes u postelju i ugasiš sva svjetla i kad je samo tama, tada budi jak pa se rugaj Bogu i Crkvi. Sumiju Bog udjelio sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije