Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabar poslovni potez

Slovenska kompanija postala sponzor hrvatske košarke: Hrvatska će biti prvak

HKS i Triglav
Foto: HKS
1/5
12.02.2019.
u 19:02

Kada se dogode uspjesi onda su svi uz vas, no moraš biti hrabar i kada uspjeha nema, a ti vjeruješ da će oni doći - objasnio je prokurist Triglav osiguranja Vladimir-Mišo Čeplak

Iako se hrvatska seniorska košarkaška reprezentacija nalazi pred trenutkom bolne istine i vrlo vjerojatnim neodlaskom na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kini, a samim time se našla i na najnižoj točci svojeg postojanja, Hrvatski košarkaški savez privlačna je poslovna opcija jedne osiguravajuće kuće (Triglav Osiguranje) u stopostotnom vlasništvu slovenskog holdinga (Triglav Group).

- Kada se dogode uspjesi onda su svi uz vas, no moraš biti hrabar kada uspjeha nema a ti vjeruješ da će oni doći - objasnio je prokurist novog HKS-ova sponzora Vladimir-Mišo Čeplak.

Dakako, računaju novi sponzori i na tradicionalnu hrvatsku uspješnost na velikim natjecanjima mlađih dobnih skupina (Hrvatska je aktualni europski U-16 prvak i U-20 doprvak), no ipak je rezultat seniorske reprezentacije taj koji najviše definira status nekog sporta u zemlji poput Lijepe Naše.

- Mi kao regionalni lider u osiguranju, društveno odgovorni privredni čimbenik, podržavamo sport, a time investiramo i u zdravlje građana. U Hrvatskoj smo prisutni već 52 godine i spremni smo se vezati uz hrvatsku košarku i kada su pred njom veliki izazovi. Da je Hrvatska na krovu svijeta sponzori bi se za nju otimali, no treba prepoznati i nečiji potencijal - kazao je predsjednik Uprave Triglav osiguranja Marin Matijaca.

- Mi smo ponosni da možemo podržati hrvatsku košarku, jedan od najvećih brendova hrvatske države i nadamo se da ćemo surađivati i duže od dogovorene četiri godine - dodao je član Uprave Denis Burmaz.

- Situacija s vašom reprezentacijom slična je onoj u kojoj se našla i Slovenija, no ja sam siguran da će Hrvatska jednog dana biti prvak. Pitanje je samo kada, a ja se nadam s nama. Mi smo uvjereni da tu potencijal postoji i da će on donijeti i rezultate, a tada ćemo svi biti nagrađeni za ovaj potez - dodao je Čeplak.

Nakon ovih riječi predsjedniku Hrvatskog košarkaško saveza Stojku Vrankoviću nije preostalo ništa drugo doli kazati sljedeće:

- Ovi poslovni ljudi su prepoznali da je košarka ipak sport u koji se isplati ulagati, a na nama je da to opravdamo. Ne samo kroz mlađe kategorije nego i kroz rezultate seniorske reprezentacije.

>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:43 12.02.2019.

Komšije najbolje znaju kolko vredi titula prvaka u 21 što se fudbala tiče 😂

DU
Deleted user
01:33 13.02.2019.

znaci za 10 godina kad ova generacija bude na vrhuncu Hrvatska osvaja sve zivo!

Avatar rubinet
rubinet
15:06 13.02.2019.

Slovenci, bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije