Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRIJENOSU UŽIVO

Komentatori mislili da je mikrofon isključen pa ispalili: Ona kanadska ku*ka

Meagan Duhamel
Instagram
28.03.2022.
u 16:19

Osim toga Rid i Slater su davali neprimjerene komentare na račun izgleda jedne 16-godišnje klizačice ističući kao je "viša od teža od svog partnera"

Dvojica britanski komentatora napravili su veliku neugodnost u programu uživo kada su se izrugivali na račun nekadašnje klizačice Meagan Duhamel

- Ona ku*ka iz Kanade, ha-ha-ha - rekao je Simon Reed, a Nicky Slater se nasmijao misleći da im je mikrofon isključen. Da sve bude još gore oni su komentirali sve za stranice Međunarodne klizačke federacije. 

Razlog za to što su rekli bili su komentari koje je iznosila Duhamel prethodnih dana na račun "spornih" pobjednika. Osim toga  ovi komentatori su davali neprimjerene komentare na račun izgleda jedne 16-godišnje klizačice ističući kao je "viša i teža od svog partnera". Govorili su i da nemaju pojma "koliko je rotacija bilo u skoku" jer ne prate klizanje?!

- Međunarodna klizačka federacija je šokirana rječnikom dvojice komentatora i to nikako ne odražava naše stavove. Oštro osuđujemo sve njihove diskriminirajuće izjave - poručili su iz ISU.

Komentatori su se na kraju ispričali, ali to im nije pomoglo. Suspendirani su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije