Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
copa america

Kolumbija šokirala Brazil i prekinula Dungin niz, isključeni Neymar i Bacca

Brazil - kolumbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.06.2015.
u 09:00

Pobjedu Kolumbiji pogotkom je donio 23-godišnji branič Jeison Murill

Nakon jučerašnjeg ogleda Argentine i Urugvaja (1:0) na Copa Americi odigran je i drugi dosad najspektakularniji susret prvog kruga i to između Brazila i Kolumbije u skupini C. Los Cafeterosi su pobijedili rezultatom 1:0 prekinuvši niz od 11 pobjeda brazilske reprezentacije otkad ih je preuzeo izbornik Dunga.

Ujedno, zakomplicirala se i situacija uoči posljednjeg kola u skupini jer tri momčadi imaju po tri boda - Brazil, Kolumbija i Venezuela (uz utakmicu manje) dok je Peru (također s utakmicom manje) bez bodova.

Pobjedu Kolumbiji pogotkom je donio 23-godišnji branič Jeison Murillo, najbolje se snašavši u gužvi pred suparničkim golom nakon ubacivanja Cuadrada.

Brazilci su imali veći posjed lopte (60 posto), a Kolumbijci su pogodili iz jedinog udarca u okvir. Imali su još 10 udaraca koji su prošli pored Jeffersonovog gola. Dungina momčad dvaput je pucala u okvir.

A čim je utakmica završila prvo je isključen nervozni Neymar jer je loptom pogodio kolumbijskog igrača, a od suparnika koji su nasrnuli na njega najagresivniji bio je Carlos Bacca pa je i on dobio crveni karton.

Obje momčadi tako će biti oslabljene u posljednjem kolu kad će Brazil igrati s Venezuelom, a Kolumbija protiv Perua.

>>Argentina pogotkom Aguera svladala Urugvaj

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije