Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAGO DI UMAGO

Koga god Červar pozove u reprezentaciju, taj je otkriće

Vedran Mataija
Igor Kralj/PIXSELL
31.01.2010.
u 15:06

Lino Červar uvijek je pogađao s debitantima. Gotovo na svakom prvenstvu iznenadi rukometni svijet barem s jednim novim imenom, a tako je bilo i u Austriji.

Kad je prvi put pozvao Mirka Alilovića, odmah se vidjelo da će biti odličan vratar. Potom je pozivao Štrleka, Kopljara, Gojuna, Hrvatina, a mnoge je iznenadio pozvavši za ovo prvenstvo mladog Vedrana Mataiju (na slici) ispred iskusnijeg Ljube Vukića.

I opet nije pogriješio. Mataija je strpljivo čučao na klupi, a onda iznenada dobio priliku da zaigra, ni manje ni više nego u polufinalu. Jedinu kontru koju je imao pretvorio je u pogodak vrijedan finala.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
16:02 31.01.2010.

Červar je legenda i treba mu skinuti kapu do poda i igraćima a vama kojima smeta šta ćemo većeras osvojit prvenstvo ---slobodno patite i plaćite!

Avatar Ivica6
Ivica6
16:22 31.01.2010.

Ma, oni koji mogu osporiti Červaru bilo koji postupak unutar sustava rukometne reprezentacije su ili potpuni nepoznavaoci stručnosti u sportu ili jadnici koji nikada u životu nisu ništa postigli, pa svoju sujetu zadovoljavaju pljujući po ljudima koji imaju REZULTATE iza sebe. Koji hrvatski novinar ili pojedinac bilo koje struke je postigao i približan rezultat u struci kao Červar u svojoj da bi imao legitimitet osporiti ili ocjeniti Linove rezultate ili postupke? Zato, Lino i dečki, PUNO SREĆE SA FRANCUZIMA!!! ZASLUŽILI STE!

SA
sammirvan
15:31 31.01.2010.

Koji nestručan članak totalnog nepoznavatelja rukometa. Pa nije Červar izmislio Štrleka, Gojuna, Kopljara, kao što nije izmislio niti Čupića niti Alilovića niti Duvnjaka. Čupić je bio kapetan i najbolji igrač svih mlađih kategorija i osvajao medalje, nakon njega Duvnjak je bio jedan od najboljih igrača, pa onda Štrlek itd. Svi su oni rezultat odličnog sustava razvoja mladih igrača koje provodi rukometni savez, a ne Červarovog izvanrednog prepoznavanja talenata. Što se tiče Vukića čovjek je bio ozlijeđen i zato ga nema. Hrvatin je bio totalni promašaj i samo bog zna zašto ga je uopće zvao na SP. Svaka čast Červaru kao treneru, ali nije on nikoga otkrio samo je neke možda i \"sakrio\". Golman Božić ima bolje statistike od Alilovića u Španjolskoj ali ne brani jer nije htio doći u Zagreb, Alena Blaževića su svi zaboravili, a Veselin Vujović je sa 18 tvrdio da je neviđeni lijevi vanjski. Da je njih zvao to bi bila iznenađenja. Ne može mi nitko reći da je Kopljar otrkriće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije