Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Klub stogodišnjak dobio novi teren

Nogometni klub Šparta Elektra
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
13.12.2017.
u 11:21

Na zadovoljstvo roditelja i djece NK Šparte Elektre, mali nogometaši već od siječnja mogu veseli i zadovoljni trenirati na najboljoj umjetnoj travi u kvartu!

Nogometni klub Šparta Elektra iduće godine proslavit će 105 godina postojanja, a najljepši mogući poklon za kraj 2017. godine dobili su od Grada Zagreba. Naime, na njihovom igralištu Pongračevo na Trešnjevci, točnije na čak tri terena zasjala je najnovija umjetna trava koja će omogućiti sjajne uvjete za rad svim članovima kluba i omladinskom pogonu koji broji više od 150 djece. Mali i veliki nogometaši Šparte od jučer imaju na raspolaganju koristiti glavni teren dimenzija 100x65 metara, pomoćni teren dimenzija 40x20 metara te mali poligon s mantinelom dimenzija 20x13 metara, a cijeli kompleks dotjeran je po pitanju reflektora, montažnih tribina i rekvizita za rad.

Na otvorenje došao i gradonačelnik

Svojim dolaskom članove kluba počastio je gradonačelnik Milan Bandić koji je i izveo prvi jedanaesterac na novom modernom terenu koji će zasigurno pridonijeti boljem razvoju i funkcioniranju kluba čiji se seniori nalaze na vrhu ljestvice 1. Zagrebačke nogometne lige. Voditelj nogometne škole Ivan Bošnjak s posebnom je radošću dočekao otvaranje novog igrališta s umjetnom travom: „U klubu sam preko 10 godina i do sada smo se borili i s uvjetima i s brojem djece, a posljednjih godina sami smo napravili određene pomake u oba aspekta. Dakako da će novi teren podignuti cijelu organizaciju kluba na još jedan viši nivo i zato jedno veliko hvala Gradu što nam je omogućio vrhunske uvjete za rad. Budite uvjereni da ćemo znati cijeniti i čuvati ovu investiciju.“.

Radovi na kompleksu Pongračevo započeli su krajem kolovoza ove godine, a omladinski pogon za to je vrijeme trenirao na terenima hokejaškog centra te u dvorani Megaton na Črnomercu.

Na zadovoljstvo roditelja i djece NK Šparte Elektre, mali nogometaši već od siječnja mogu veseli i zadovoljni trenirati na najboljoj umjetnoj travi u kvartu!

Želite prijaviti greške?