Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio navijače

Klopp pred kamerama uzviknuo kao Rocky i pokupio simpatije: Aadriiaan!

Jurgen Klopp
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.08.2019.
u 09:43

Adrián se tijekom 120 minuta dvoboja u Istanbulu istaknuo s nekoliko sjajnih obrana, ali posebno je bila važna ona u posljednjoj seriji kod izvođenja jedanaesteraca

Španjolski vratar 32-godišnji Adrián San Miguel donedavno je branio za West Ham, a u Liverpool je stigao bez odštete. Dolaskom na Anfield pomirio se s činjenicom da će biti pričuva Alissonu Beckeru.

No u 1. kolu engleske lige Brazilac se ozlijedio u dvoboju protiv Norwicha te je Adrián iznenada dobio priliku. Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp povjerio mu je čuvanje vrata u Uefinom Superkupu protiv Chelseaja (8:7).

Adrián se tijekom 120 minuta dvoboja u Istanbulu istaknuo s nekoliko sjajnih obrana, ali posebno je bila važna ona u posljednjoj seriji kod izvođenja jedanaesteraca.

Foto: Reuters/Pixsell

Naime, španjolski vratar obranio je udarac Abrahamu te Liverpoolu donio naslov pobjednika Uefina Superkupa.

Klopp je bio oduševljen, te je za svom vrataru pripremio posebno iznenađenje.

- Kakva priča! Kao Rocky! Aadriiaan! - zavikao je Klopp pred kamerom i nasmijao reportera, ali i one pred malim ekranima, video (na 1:33) možete pogledati OVDJE.

Liverpoolov menadžer imitirao je poznatu scenu iz filma Rocky.

>> Pogledajte što Dinamov trener Nenad Bjelica kaže nakon tijumfa u Budimpešti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije