Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I za njih je gotovo

Kladionice već počele isplaćivati oklade da će Man. Utd biti prvak!

Manchester United
PA/Pixsell
12.02.2013.
u 12:20

Kladionice su već proglasile crvene vragove novim engleskom prvacima, iako je do kraja Premijerne lige još 12 kola.

Kladionice očito već znaju tko će biti novi engleski prvak, iako to nije teško zaključiti ni običnim laicima nakon što bace pogled na tablicu i vide da Manchester United ima 12 bodova više od gradskog rivala Cityja. No, one su otišle i korak dalje i počele isplaćivati novac onima koji su se na početku sezone kladili da će upravo momčad sir Alexa Fergusona prva "presjeći ciljnu vrpcu"!, tvrdi Daily Mail.

Čak i unatoč činjenici da je do kraja engleskog prvenstva još 12 kola. Sad se navijači crvenih vragova samo mole da ih kladionice ne ureknu...

Komentara 2

JA
JackRussell
18:45 12.02.2013.

Smiješno kako novinari vole pametovati oko kladioničarskih afera, a onda se objavljuju ovakvih tekstovi gdje se kaže "kladionice počele isplaćivati dobitke"...wow...zato jer je to super važno, jel?

OB
-obrisani-
18:50 12.02.2013.

jo jos nesam zgubiv pamet kaj bi drzavi dovav 50% uplacenog, v hrvatskli i srbiji ima jih na milijune tona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije