Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI KOEFICIJENTI

Kladionice ponovo podcjenjuju Hrvatsku?! Vatrene vide tek na trećem mjestu skupine

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
03.12.2023.
u 14:55

Kada je riječ o konačnom pobjedniku turnira Hrvatska je na desetom mjestu. Najviše šanse kladionice za sada daju Engleskoj s 4,5. Slijedi ih iznimno moćna Francuska s 5, a Njemačka je treća s koeficijentom 7

Subotnji ždrijeb za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj je 'vatrenima' dodijelio izazovnu skupinu. Protivnici će hrvatskim reprezentativcima biti Španjolci, Talijani i Albanci. Prema svemu sudeći nitko od sudionika nije osobito oduševljen ovim ishodom, no momčadi će morati biti spremne za teške utakmice.

Dan nakon ždrijeba kladionice su ponudile koeficijente za prolaz skupine i osvajanje naslova prvaka. U prvoj fazi natjecanja čak su dvije iznimno teške skupine. Jedna "skupina smrti" je ona u kojoj su svoje mjesto pronašle Francuska, Nizozemska i Austrija, druga je skupina B u kojoj se smjestila Hrvatska.

GALERIJA Hrvatska u "skupini smrti". Dalićevi izabranici suočit će se s Italijom, Španjolskom i Albanijom

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/8

Koeficijent da će Hrvatska završiti na prvome mjestu je čak 6. Španjolska je favorit s koeficijentom 1,75. Italija je druga s 4, a koeficijent na Albaniju je visokih 41. Također, ponuđeni su koeficijenti za sam prolazak skupine.

U osminu finala prolaze prve dvije momčadi iz svih skupina, a pridružit će im se i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije. Koeficijent na prolazak Španjolske je 1,2. Za Italiju 1,6, a za Hrvatsku 1,85. Očekivano, u ovakvoj konkurenciji najmanje se šanse daju Albaniji s koeficijentom za prolazak od 5.

VEZANI ČLANCI:

Kada je riječ o konačnom pobjedniku turnira Hrvatska je na desetom mjestu. Najviše šanse kladionice za sada daju Engleskoj s 4,5. Slijedi ih iznimno moćna Francuska s 5, a Njemačka je treća sa 7. U prvih pet svoje su mjesto našle Španjolska s koeficijenom 8 i Portugal sa 9. 

Aktualni prvaci Talijani i Belgija izjednačeni su na koeficijentu 15. Između njih i Hrvatske smjestile su se Nizozemska s koeficijentom 17 i Danska sa 34. Koeficijent na pobjedu Hrvatske iznosi 41.

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

Engleska 4,5
Francuska 5
Njemačka 7
Španjolska 8
Portugal 9
Belgija 15
Italija 15
Nizozemska 17
Danska 34
Hrvatska 41

VIDEO Morbidan prizor! Amerikanci Modrića stavili u invalidska kolica

Komentara 43

Avatar Jopa
Jopa
16:00 03.12.2023.

Uvijek će nas podcjenjivati i to je dobro za nas.

Avatar Make my day
Make my day
15:49 03.12.2023.

Turska i Wales su Daliću nepoznanica bez rješenja. Nemamo više rasnog napadač tipa Mandžukić, Šuker. Izostankom 2-3 prvotimca vrtimo se u krug. Lijepo je biti optimističan u životu ali kladioničari se klade u svoje pare pa takav i koeficijent.

Avatar jeremija1
jeremija1
15:42 03.12.2023.

nek samo podcjenjuju...tad smo najjači !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije