Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatizacija sve izglednija
Povratak na članak

Kinezi žele kupiti Dinamo! U početku bi ostavili Mamićeve ljude u klubu

Novi vlasnik u prijelaznom bi razdoblju Zdravku Mamiću ponudio poziciju savjetnika ili menadžera! To je s poslovnog aspekta očekivano s obzirom na povezanost Mamića i igrača Dinama.

Komentari 90

Avatar mlijeko
mlijeko
10:37 03.05.2018.

Evo prilike svima onima koji hoće preuzeti Dinamo da to učine na lagan način. Učlane su u klub i kupe dionice. I tada BBB i razne udruge neće moći reći da nisu mogli uzeti Dinamo pod svoje.

VL
NO
Nordovest
10:45 03.05.2018.

Hahahaha, sad će odmah u nedjelju Šimić, Čosić, Đulvat odjuriti u Split na savjetovanje, kako spriječiti da Kinezi kupe Dinamo, možda skupe i neke potpise od bilih "BBB" pod parolom "Dinamo to smo mi" . Dobro išli bi ionako, Đurđevdan je pa je okupljanje.

VL
Avatar petrolio
petrolio
10:50 03.05.2018.

dinamo se MORA privatizirati i kamo sreće da to budu lovatori poput ovih iz kine koji žele stvoriti jak klub radi svoje promocije...vidimo što je napravio matesich sa red bullom salzburg i leipzig i nešto slično mogli bismo vidjeti ii ovdje. osim toga, dinamo napokon ne bi morao prodavati svoje mlade dragulje za sitnu lovu da bi preživio nego bi npr. sosu mogao prodati za 2 godine za cijenu 20-39 mil.EUR, a ne za ovih skromnih 8 mili.EUR! isto i sa čorićem itd.

VL
SE
senior
14:40 03.05.2018.

Ukakili se tovari , gače im pune, klizak teren. Kada nakon privatizacije bude love kao kenje Split do prvaka Hrvatske nikda pa možda ni onda.

VL
GI
gismund
11:01 03.05.2018.

meni nije jasno kako po predviđenom modelu kinezi ili netko treći izvana mogu kupiti dinamo?!? jer piše da najprije pravo kupnje ima grad zagreb (kojeg to ne zanima), zatim idu 2 kruga u kojem mogu kupovati članovi kluba i tek onda ide četvrti krug u kojem mogu kupovati svi... e sad tko može reći da će uopće biti dionica za 4. krug, a pogotovo da će tada uspjeti kupiti kinezi!?!? a da je privatizacija nužna- naravno da jest! ovako dalje ne ide, rasprodaju se za objektivno malu lovu mlade nade koje bi idućih godina trebale nositi klub, pa se kupi par poluigrača da zakrpaju rupe dok ne dođe nova generacija koja će opet biti prodana za sitniš! dinamo na taj način nikada neće biti ozbiljan klub niti će išta napraviti u europi, niti će se na taj način vratiti navijači! znači, obavezno trebaju novi vlasnici s jačom lovom, najbolje stranci koji će uložiti i u klub i u novi stadion i onda će dinamo početi prerastati u ozbiljan klub koji bi nešto mogao značiti i izvan HNL okvira. ovakvo životarenje s osvajanjem HNL-a ne znači nešto posebno navijačima dinama, traži se iskorak i redovno igranje u eu natjecanjima na proljeće, a ne da se na to čeka 50 godina?!?

VL
ED
europski dinamo
13:59 03.05.2018.

Ovog novinara su u Splitu uvjerili da Dinamo nije najveći hrvatski klub pa sad piše najveći zagrebački klub. Slobodno napiši da je Dinamo najveći klub na potezu od Ravnica do Kvatrića. Sve mi kužimo...kako ste nemoćni hehe.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
11:06 03.05.2018.

ustvari ako gledamo realno da u danasnjem svijetu je samo lova vazna, vise nema rodoljublja vise nema ljubavi za svoju djecu a kamoli za susjedovu i kad gledate u Engleskoj Spaniji, Italiji, Njemackoj i td. i kad istrci na teren 11 stranaca sa kojima ja ali i mi nemamo nis zajednicko kaj da velim ? nemam opce nikakove volje to ni gledat jer to su stranci pod mojim/nasim imenom ko u Engleskoj gdje se deru i vicu da je to njihov klub a istina je da to nije vise njihov klub i to ceka i nas u Hrvatskoj ali ne da nas samo to ceka nego je to vec tu i time ne mislim upirat prst u nijedan klub ali to je tako i to mene ne privlaci, mene privlaci moja mladost kad sam navijal za Drazena jerkovica, Zambatu, Crnkovica, Cerceka, Kobescaka, Belina, Brauna, Skorica i td. da ne nabrajam i to je bila nasa Hrvatska momcad za koju smo umirali i robijali ali bila je nasa a ovo danas me vise ne interesira jer to nije moje - tocno ja ne mrzim nikoga ali meni netrebaju neki Sudaniji ili ini meni trebaju Jure, Zdenki, Iveki, i to je draz sporta kad mogu reci to je moje bez razlike dali pobjedjujemo ili gubimo ali to je moje a ovo ? koga interesira, mene ne !

VL
DU
Deleted user
12:19 03.05.2018.

A vidi naše odvjetničke perjanice gosin Miljevića. Kad vidim njega i ostalu elitu Čedu, Slokovićku, Nobila, Pavasovića itd, čist mi postane toplo oko srca.

VL
DU
Deleted user
17:56 03.05.2018.

Kaj Kinezi ne zaposle Šimića,Brbića možda ,Rilova,Dasovića,Alača. I otvore jedan cirkus. Naravno da će Mamića zaposliti,a to sam govorio prije 5 godina da će se desiti. Znači ja imam lovu ,kupim Dinamo i želim da ga vodi tko????????Pa naravno Mamić....ostalo su bulšitevi i rekla kazala.

VL
Avatar scarfacce
scarfacce
11:10 03.05.2018.

Mamiću kralju...

VL
IT
I-To
16:30 03.05.2018.

Možda bi naši talente ostajali u Dinamo a stime i ligu pojačali.

VL
ST
Stojko
21:35 03.05.2018.

Ajmo dečki. Tko želi preuzeti Dinamo, pare na sunce.

VL
DU
Deleted user
17:56 03.05.2018.

Kaj Kinezi ne zaposle Šimića,Brbića možda ,Rilova,Dasovića,Alača. I otvore jedan cirkus. Naravno da će Mamića zaposliti,a to sam govorio prije 5 godina da će se desiti. Znači ja imam lovu ,kupim Dinamo i želim da ga vodi tko????????Pa naravno Mamić....ostalo su bulšitevi i rekla kazala.

VL
GE
genex
12:35 03.05.2018.

molim odgovor kome ide tih 210 mil.kuna?

VL
DM
drazen.muhvic
14:07 03.05.2018.

Ne vidim uopće čemu toliko kompliciranje oko privatizacije Dinama? Jel Zdravko ima dvije kćeri? ima. Pa onda neka one osnuju nekakvu tvrtku negdje u UK i čas posla gotova privatizacija. Već viđeno...

VL
MY
mycropht
11:15 03.05.2018.

Bolje da Dinamo bude u rukama nekoga tko ga je kupio, nego u rukama nekoga tko ga je prisvojio.

VL
DH
dalibor.hren
08:10 04.05.2018.

A kad Šimić i ekipa podignu tužbu protiv Kineza, u sudnici neće biti dovoljno mjesta za optuženike!

VL
TR
tramontana
14:09 03.05.2018.

mamić je dobro govorija da će dat srce i džigericu za Dinamo.

VL
MA
Marsijanac
17:10 03.05.2018.

Cudni smo mi ljudi , draze nam je da su stranici vlasnici nego recimo Mamic ili bilo koji drugi Hrvat. Fuj!

VL
DU
Deleted user
18:52 03.05.2018.

Nek se javi onaj milicajac što ga Boban šutnuo ima gratis dionicu, zaslužio je

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.