Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SITUACIJA

Kiks skauta: Trener Vitorije ne zna hoće li igrati Kalinić, pa pitao novinare u Splitu

Split: Konferencija Vitorie prije utakmice konferencijske lige s Hajdukom
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
03.08.2022.
u 20:53

“Nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Tražimo pobjedu, ali i remi bi bio dobar rezultat. Momčad je samouvjerena uoči utakmice”, rekao je Moreno

Uoči susreta s Hajdukom na press konferenciji na Poljudu svoja je razmišljanja iznio trener Vitorije Guimaraes Joao Miguel da Cunha Teixera, odnosno Moreno.

“Nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Tražimo pobjedu, ali i remi bi bio dobar rezultat. Momčad je samouvjerena uoči utakmice”, rekao je Moreno, a zatim odgovorio na pitanje hoće li igrati Andre Almeida.

“Još ima vremena do utakmice. Ako se bude osjećao 100% spreman igrat. Imamo još 24 sata za odluku. Ako bude na 90% neće igrati.”

Kako ćete se postaviti na Poljudu, kao protiv Puskasa ili?

“Neće biti razlike. Igrat ćemo naš stil. Sigurno će nas Hajduk tijekom utakmice natjerati da se branimo. Imaju kvalitetne igrače, dosta talentiranih mladića. Imaju i iskusne igrače kao što je Krovinović koji je igrao u Portugalu.”

Koja dva igrača Hajduka biste doveli u Vitoriju da možete?

“Zadovoljan sam s ekipom koju imam na raspolaganju. Marko Livaja je kvalitetan, kao i ostali. Ne znam hoće li igrati Nikola Kalinić, možda mi vi to možete otkriti”, zaključio je Moreno.

Stoper Andre Amaro smatra da je Vitoria spremna za duele s Hajdukom.

“Znamo jake strane Hajduka i da su dobri u ofenzivnom dijelu. Mi u obrani smo spremni im se suprotstaviti. Sve utakmice su različite. U početku sezone treba vremena da se stvori dobra grupa igrača. Mi isto razvijamo momčad. Totalno smo fokusirani na Hajduk. Nije bitno tko je sljedeći suparnik, spremamo se za dva susreta s Hajdukom.”

Kakav ambijent očekujete?

“Navijači su slični. Mi smo navikli na taj ambijent”, zaključio je Amaro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije