Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gruzija protiv Izraela

Ketsbaia: Hrvatska je prvi favorit skupine

'Israel\'s coach Luis Fernandez gestures during their Euro 2012 qualifying group F football match against Malta at Ramat Gan stadium near Tel Aviv on September 2, 2010. AFP PHOTO/JACK GUEZ'
'JACK GUEZ'
07.09.2010.
u 10:48

- Hrvatska ima najbolju momčad, a iza nje je odmah Izrael. No, tražimo rezultat koji nas ostavlja u igri – kaže Temuri Ketsbaia.

Svojim pogotkom pred kraj produžetaka Temuri Ketsbaia izbacio je Dinamo iz Lige prvaka, zabio je za Newcastle i rastužio Maksimir. No, sad ga u Gruziji slave kao trenera, poslije sjajnih rezultata u Ligi prvaka s ciparskim Anorthosisom, krenuo je i s Gruzijom odlično, uzeo je bod Grcima u gostima.

– Svi znamo da je Hrvatska najbolja momčad naše skupine, a po mom je mišljenju, Izrael odmah iza nje. Izrael ima dobre momčadi u europskim natjecanjima, Hapoel Tel Aviv sad im je u Ligi prvaka. Nema sumnje da će biti neizvjesno protiv Izraela – kazao je Temuri Ketsbaia, koji je obećao napredak svoje reprezentacije koja u kvalifikacijama za SP nije imala ni jednu pobjedu, tek tri remija.

Nakon 1:1 u Grčkoj atmosfera je u Gruziji sve bolja, prema nekim najavama, stadion Boris Paichadze u Tbilisiju mogao bi biti pun (kapacitet 54.500 gledatelja). No, u Izraelu očekuju pomak i u svojoj vrsti.

Iako su pobijedili Maltu 3:1, nema zadovoljstva jer novi izbornik Luis Fernandez još luta. Malta je ipak dopustila pokuse, Gruzija je ozbiljniji suparnik koji će znati kazniti slabo izdanje s kojim je Fernandez krenuo u ove kvalifikacije.

Komentara 2

VE
Velikogoričan56
14:33 07.09.2010.

Samo vi lijepo podijelite bodove, nam to najbolje odgovara

ZK
zex-kex
16:34 07.09.2010.

realno gledajuci bolja smo ekipa od grka i nadam se dobroj tekmi i nova tri boda,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije