Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječani na meti

Kekova se momčad osipa: Portugalska invazija na Rijeku!

Record
Foto: Twitter/Record
1/9
26.05.2017.
u 11:02

Portugalski dnevnik na naslovnici je objavio fotografije Filipa Bradarića i Josipa Mišića te Josipa Eleza i Marija Gavranovića, a u tekstu pod naslovom "Igrači Rijeke na nišanu lavova" otkrivaju glavnu priču o potencijalnim pojačanjima iz hrvatskog prvaka

Počelo je osipanje šampionskog sastava Rijeke. Naime, portugalski dnevnik Record tvrdi kako Sporting želi Rijekin vezni dvojac Josipa Mišića i Filipa Bradarića. Trećeplasirana momčad portugalske lige spremna je izdvojiti veliki iznos za pojačanja.

Sporting se još zanima za stopera Josipa Eleza i napadača Marija Gavranovića. Da su Portugalci ozbiljno krenuli po pojačanja na Rujevicu pokazuje i naslovnica Recorda: "Sporting napada u Hrvatskoj!".

Portugalski dnevnik na naslovnici je objavio fotografije Filipa Bradarića i Josipa Mišića te Josipa Eleza i Marija Gavranovića, a u tekstu pod naslovom "Igrači Rijeke na nišanu lavova" otkrivaju glavnu priču o potencijalnim pojačanjima iz hrvatskog prvaka.

Rijekini vezni igrači nisu slučajno izdvojeni, jer su njih dvojica bile važne karike u Kekovoj momčadi te su velika želja trenera Jorgea Jesusa. 

Sporting planira prodati Williama Carvalha za 45 milijuna eura, pa traži nove vezne igrače. Portugalskog reprezentativca traži nekoliko engleskih klubova, a prvi u redu stoji Benitezov Newcastle koji je spreman odmah platiti odštetu.

Komentara 1

SA
Sale7
14:05 26.05.2017.

osipa? pa nije ih nitko kupio još!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije