Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Stižu prve ponude za igrače novog hrvatskog prvaka

Filip Bradarić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
23.05.2017.
u 23:14

Prema pisanju talijanskog Sky Sportsa za 25-godišnjeg veznog igrača Rijeke zanima se Bologna, koja je navodno spremna ponuditi 4,5 milijuna eura

Kao što se i očekivalo počele su stizati prve ponude na adresu Rijeke. Filip Bradarić mogao bi prvi napustiti Kekovu družinu. Prema pisanju talijanskog Sky Sportsa za 25-godišnjeg veznog igrača Rijeke zanima se Bologna, koja je navodno spremna ponuditi 4,5 milijuna eura.

Talijani pišu kako bi ta ponuda mogla zadovoljiti novog hrvatskog prvaka. Bradarić je ove sezone igrao 38 utakmica te je zabio dva pogotka i imao četiri asistencije. Talijanski prvoligaš bi hrvatskom igraču ponudio petogodišnji ugovor.

Mogli bi se dogovoriti već za nekoliko dana, tvrdi poznavatelj prilika u talijanskom nogometu Gianluca DiMarzio.

Filip Bradarić je u Rijeku došao iz Hajduka u veljači 2015. godine. 

Komentara 2

ČI
čikaga
16:46 24.05.2017.

Iznenađuje da se za njega nije ni znalo dok su ga vodili stručnjaci Bilih tića. Njegova sreća da ga je gospodin Kek uzeo pod svoje. To je daleko najbolji trener našem nogometu. Ima znanje, a što je najvažnije nos dada namiriše pravog igrača i dodatnim brušenjem dovede na ovakav put.

DU
Deleted user
20:34 24.05.2017.

ak bi svako išel svojoj kući u reki nebi ostal niko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije