Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI BELUPA

Kek: Ulog je velik, sada moramo dati sve od sebe

Matjaž Kek
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/6
15.05.2017.
u 15:46

- Sada kada je ulog veliki treba istrčati na travnjak i odigrati i dati malo više kada boli, kada peče i ponestaje zraka - kaže Kek.

Rijeku dvije utakmice dijele od prvog naslova prvaka Hrvatske. Momčad Matjaža Keka mora svladati Slaven Belupo i Cibaliju pa će joj utakmica s Dinamom u Maksimiru u posljednjem kolu biti tek revijalna.

No, Kek je koncentriran samo na gostovanje u Koprivnici gdje je Rijeka često znala prosuti bodove. Posljednji put tamo je slavila 23. ožujka 2014.

- Znamo koja je negativna serija iza nas u Koprivnici, ali ovo je nova utakmica i novi izazov. Cilj i želja je pozitivan rezultat - rekao je Kek i dodao:

- Sada kada je ulog veliki treba istrčati na travnjak i odigrati i dati malo više kada boli, kada peče i ponestaje zraka. To je jedini način da na kraju jednog maratona možeš doći do cilja.

Susret je najavio i vratar Rijeke Andrej Prskalo.

- Naš motiv mora biti puno veći od njihovog i vjerujem da ćemo to uspješno odraditi. Lijep osjećaj se javlja kada pomislim da bismo mogli - rekao je Prskalo.

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
17:11 15.05.2017.

Matjaž Kek je sjajan europski trener te pošten i častan čovjek što je nešto težko zamisjivo da se moglo vidjeti i naći na našim zabačenim i osakačenim balkanskiim prostorima i još posebno u nogometu gdje uz pravog hrava gazdu Zdravka Mamića ipak vladaju i stanuju drugačije navike, djela i jela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije