Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIŠTIO GOL AMERIKANCIMA

Kek: Sudac nije utjecao na ishod utakmice

Matjaž Kek
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
18.06.2010.
u 20:00

- Utakmica je bila puna duela i agresivnosti na rubu prekršaja. Mislim da sudac nije imao utjecaj na ishod utakmice - rekao je Kek.

Iako su sigurnu pobjedu nad Amerikancima ispustili iz ruku, slovenski izbornik na svoje je 'fantje' ponosan. Susjedi su imali priliku prvi na SP-u osigurati drugi krug, no zbog pada u igri za taj će se uspjeh još malo morati pomučiti.

Ipak, Matjaž Kek priča o odličnoj utakmici. Imali su Slovenci prednost od 2:0 do 48. minute koje su do kraja susreta propustili sačuvati.

- Bila je ovo vrlo teška utakmica u kojoj smo odigrali smo fantastično prvo poluvrijeme. Ponosan sam jer smo se predstavili u dobrom svjetlu. Pad koncentracije na kraju drugog dijela okrenuo je susret u korist Amerikanaca. Očekivao sam njihov pritisak, no nakon prvog gola smo uspostavili kontrolu i pas igru gdje smo trošili previše energije. Šteta što se nismo mogli oduprijeti njihovoj sili, no to je škola koju moramo platiti - kazao je Kek.

Primila je Slovenija, zapravo, tri pogotka, no onaj posljednji Mauricea Edua je poništen od strane suca.

- Suđenje ne bi htio komentirati. Utakmica je bila puna duela i agresivnosti na rubu prekršaja. Mislim da sudac nije imao utjecaj na ishod utakmice  - rekao je Kek i krenuo na pripremu momčadi za Engleze.

Njegov kolega s američke klupe ne dijeli isto mišljenje.

- Nije mi jasno zašto je naš gol poništen. No, nisam nezadovoljan rezultatom jer smo i dalje u igri za osminu finala. Nadam se samo da ću ovakvu borbu do kraja susreta kod svoje momčadi gledati i u narednim utakmicama - kazao je izbornik Bradley.

Komentara 15

OB
-obrisani-
20:26 18.06.2010.

Cuj njega...sudac nije ima utjecaja na ishod utakmice...Pa tako bezobrazno moze stici samo od Slovenaca..!! Ne nije ,samo je pokrao SAD ..Sram ga bilo !!! ...

ME
Melkior
21:18 18.06.2010.

Bosna Janez Ne uzdaje se u cudo nego u hrabrost i kvalitet.

AN
Andreeejjj
23:44 18.06.2010.

Bas ste jadni svi, koji nacionalisticko vrijedjate ovdje sa komentarima! Jos uvijek brojite krvna zrnca, bas velika i nedopustiva sramota! Vrijedjate sve susjede po toj osnovi, a zaboravili ste, da su i za HRVATSKU svim srcem igrali i nasi \"naturilazirani\" HRVATI: Robert Prosinečki, Miki Rapaić, Dado Pršo, Dario Srna, Boško Balaban, Šuker, Braća Kovać, Čorluka, Lovren, Boban, itd, itd...i još puno bolje nego naši \"domorodci\"!!! SRAMIMO SE... ČESTITKE SRBIJI I SLOVENIJI!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije