Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA KOD HAJDUKA

Kek: Radije igram 100 utakmica na Poljudu nego jednu u Kranjčevićevoj

Matjaž Kek
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
29.03.2018.
u 22:09

- Čeka nas jedan goropadan Hajduk, puno su uložili u ekipu i imaju dobru atmosferu. Moramo biti pravi, jer ovo je pravi test za našu ekipu.

Rijeka u subotu gostuje na Poljudu kod Hajduka u 27. kolu HNL. Momčad Matjaža Keka u utakmicu ulazi kao treća, s bodom zaostatka za bijelima.

- Evo prave utakmice i pravog izazova za ekipu u jednom pravom nogometnom ambijentu. Naš cilj su bodovi, kako doći do njih, to je druga priča - rekao je Kek pa dodao:

- Čeka nas jedan goropadan Hajduk, puno su uložili u ekipu i imaju dobru atmosferu. Moramo biti pravi, jer ovo je pravi test za našu ekipu. Naredene utakmice će pokazati koliko smo daleko stigli.

Kek nikad nije izgubio utakmicu na Poljudu,

- Za ovu utakmicu u obzir mogu uzeti igrače koji sa 100 posto mogu odgovoriti na zahtjeve koji nas čekaju. Hajduk je moćan na Poljudu, ali radije igram 100 utakmica na Poljudu u pravoj atmosferi nego u Kranjčevićevoj. Respektiramo protivnika.

Jadranski derbi najavio je i vratar Simon Sluga.

- Očekuje nas još jedan Jadranski derbi. Idemo dolje svjesni što nas čeka. Idemo puni samopouzdanja, svjesni smo svojih mogućnosti, s respetkom prema ekipi i ambijentu, ali nikoga se ne bojimo.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
01:31 30.03.2018.

Skupio je Kmek dosta iskustva u kvalitetnoj NHL.Mogao bi sad preuzet slo reprezentaciju pa pokušat izborit neko veliko takmičenje ?

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
13:48 30.03.2018.

Keko kao "svjetski" trener možeš birati ekipu koju ćeš voditi, ti jadnik kenjaš po HNL-u koji te hrani. Zlovenc je zlovenc, nema karaktera,

TA
tarzan
23:23 29.03.2018.

Isto Kranjčevićeva i Maksimir na obadva prosjek 300 gledatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije