Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posrtaj Rijeke

Kek: Kad ne stvoriš priliku, uvijek ti se može ovo dogoditi

Lokomotiva - Rijeka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/15
06.05.2017.
u 22:02

Ni kao igrač ni kao trener nisam igrao protiv tako dobre momčadi, kazao je Tokić.

Nogometaši Rijeke doživjeli su prvi poraz ove sezone. Na gostovanju kod Lokomotive izabranici Matjaža Keka nisu prikazali igru koja ih je krasila ove sezone, a domaćin je do pobjede stigao u sudačkoj nadoknadi (1:0, strijelac Majer iz jedanaesterca).

- Ne preostaje mi ništa drugo nego čestitati Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Kada u 90 minuta ne stvoriš šansu uvijek ti se može dogoditi ovo što se dogodilo u posljednjoj minuti. Lokomotiva je igrala angažirano, borila se i na kraju te nogomet nagradi - rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke i dodao:

- Sada nas očekuje nova utakmica, ali ovo danas nije bilo dobro.

Trener Lokomotive Mario Tokić čestitao je svojim igračima na 'pravoj muškoj utakmici'.

- Bilo bi najrealnije da je završilo neriješeno, ali sreća nas je nagradila za borbu protiv odlične Rijeke. Ni kao igrač ni kao trener nisam igrao protiv tako dobre momčadi. Znali smo da ne možemo parirati Rijeci u nadigravanju i postavili smo se u čvrsti blok - kazao je Tokić.

Tijek utakmice pogledajte ovdje.

Lokomotiva - Rijeka
1/15

Komentara 6

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:31 08.05.2017.

Matjaž Kek je sjajan europski trener, gospodin i kulturan čovjek i mi balkansci možemo biti ponosni da takvi ljudi dođu raditi kod nas kako bi od njih učili i divili se tome što kod nas na području od Kumanova do Zagreba jednostavno nemamo.

KR
krampus9
22:22 06.05.2017.

bravo kek tako radi pravi gospodin i ne place i udara po sudcima i hnsu nego priznaje da je protivnik zasluzeno pobijedio bravo

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
07:04 07.05.2017.

naravno da kek ne smije zucnuti. onda slijedi kazna. naravno da je pobjeda ukradena. samo se cekala 91 minuta ili 92 ili 93. Dinamo ce biti prvak. Sramite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije