Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
halo, maribor

Kek je srušio Hiddinka: I zbog mene Guus ne spava mirno

'23.06.2010, Nelson Mandela Bay Stadium, Port Elizabeth, RSA, FIFA WM 2010, Slovenia (SLO) and England (ENG), im Bild Head coach of Slovenia Matjaz Kek.  Foto: nph /   Vid Ponikvar *** Local Caption *
'nph / EXPA'
11.11.2011.
u 12:29

- Hrvatska, uza sve svoje probleme, ima veću kvalitetu od Turaka, koji nemaju igrača takve reputacije kao što je Modrić - kaže Kek.

Kako nadmudriti Guusa Hiddinka? Po odgovor u Maribor, kod Matjaža Keka (50), bivšega izbornika Slovenije, koji je prije dvije godine u dodatnim kvalifikacijama za SP bio bolji od Hiddinkove Rusije – 1:2 u Moskvi, 1:0 u Mariboru.

– Siguran sam da Hiddink ne spava dobro zbog Hrvatske! Zato što je od nas izgubio u doigravanju s Rusima, a bio je velik favorit, te bi novi neuspjeh bio težak udarac za njega. Usto, sada Hiddink više nije favorit kao protiv nas, izložen je velikom pritisku turske javnosti. Naime, njihov zanos i fanatizam mogu biti prednost, ali i golemo opterećenje za trenera. Iako, Guus se sigurno zna s time nositi, za mene je i dalje velik stručnjak, a ne "ono", kako ga je pogrdno nazvao Ćiro. Tu je pretjerao – kaže Matjaž Kek.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 5

C1
crotex 1
16:02 11.11.2011.

Kek je srušio Hiddinka: I zbog mene Guus ne spava mirno A Ante je srušio Mojcu i zbog njega EUJunuz ne spava mirno...hahahaha

DR
dragogera
12:47 11.11.2011.

pravi trener za nasu repku poslije bilica,nazalost 32 eu janeza su bila nezadovoljna sto nije uspio osvojiti wc 2010 i prosetati kvalifikacije sa balkan express timom,pa mu dali otkaz.

OB
-obrisani-
15:46 11.11.2011.

Ali Matjaž Kek spada među europske, kulturne i EU savezne i nije on jadransko balkanski sanjač koji dok krade i laže sanja da je nevini vitez..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije